Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic SAE MS 1004 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
SAE MS 1004 Lukoil
Cod produs
9KDPYZVC-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic SAE MS 1004 Lukoil - perfect compatibil cu echipamentul tau! Sistemele hidraulice folosite in industrie trebuie sa asigure performante ridicate in timp ce functioneaza la temperaturi ridicate si in conditii de exploatare severa. Pentru ca alaturi de durata de viata si fiabilitatea sistemelor hidraulice sunt afectate puternic de catre tipul de ulei hidraulic folosit, achizitioneaza un consumabil de incredere! Acest ulei mineral ofera caracteristici de performanta excelente, are proprietati bune antispumante si extinde durata de viata a filtrului. Specialistii nostri il recomanda!

Importanta uleiului hidraulic e putin cunoscuta printre, culmea, detinatorii de echipamente cu sistem hidraulic! Asa ceva… nu e bine! Nici nu stii ce dezastre mecanice au loc in masinaria ta fara un lichid hidraulic bun! Poate, daca le vom spune mai des clientilor cat costa piesele din angrenaj, poate, si iarasi poate, vor intelege cat de crucial este sa-l alegi pe cel potrivit si sa-l schimbi la timp! Cere oferta noastra pentru lubrifiant si consulta-te gratuit cu asistentii nostri tehnici!

Ulei hidraulic SAE MS 1004 Lukoil - solutia ideala pentru intretinerea sistemului hidraulic!

Lichidul hidraulic trebuie sa fie compatibil cu toate materialele ce compun un sistem hidraulic, incluzand aici si finisarile. Sigilarile si garniturile sunt supuse partial sau total contactului cu el atunci cand sistemul functioneaza. Influenteaza aceste componente in masura in care le dilata sau le contracta. Este, in asemenea conditii, vital ca uleiul hidraulic sa fie compatibil cu aceste componente si de asemenea trebuie sa protejeze impotriva uzurii, a coroziunii, sa disipeze caldura, sa reduca frecarea si sa evite depunerea de impuritati.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Livram oriunde in tara, iar acest ulei hidraulic SAE MS 1004 Lukoil ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura