Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Lukoil Geyser ST46 20 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lukoil Geyser ST
Cod produs
F3SLIZCY-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de ulei hidraulic Lukoil Geyser ST46 imediat? Il gasesti in oferta noastra! Despre uleiul hidraulic se discuta putin, desi este o componenta importanta a multor masinarii si utilaje. Verificarea si schimbarea la timp a uleiului hidraulic asigura calitatea activitatilor tale. Intr-un sistem hidraulic bine construit si intretinut, un ulei hidraulic va ajuta la folosirea maxima a calitatilor respectivului sistem. Uleiul Lukoil Geyser este unul mineral, de inalta calitate! Il poti comanda cu incredere si tu pentru prelungirea functionalitatii echipamentul tau!

Cand ai grija cu adevarat de afacerea ta, esti atent la absolut toate detaliile! Consumabilele pot influenta enorm de mult randamentul echipamentului tau! Nu lua niciodata in deradere acest aspect. Si pentru ca e complicata treaba cu alegerea lubrifiantului potrivit masinariei tale, noi avem tehnicieni care iti pot acorda sprijinul de care ai nevoie. Contacteaza serviciul gratuit de consultanta si te ajutam sa identifici mai usor uleiul de care ai nevoie!

Ulei hidraulic Lukoil Geyser ST46 - este indispensabil echipamentului tau!

Uleiul hidraulic este un fluid incompresibil de natura minerala. Acesta are mai multe roluri. El transmite energia in cadrul sistemului hidraulic si genereaza puterea necesara indeplinirii sarcinilor. Unge si protejeaza de uzura anumite componente precum valvele, pompele sau cilindrii. Inlatura contaminantii care pot fi particule solide sau de apa. Uleiul hidraulic ii aduna si-i transporta la filtru. Etanseizeaza garniturile din sistemul hidraulic , iar caldura o preia si o disipeaza.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Livram oriunde in tara, iar acest ulei hidraulic Lukoil Geyser ST46 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura