Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Dieffenbacher Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dieffenbacher Lukoil
Cod produs
FQS3AL4O-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic Dieffenbacher Lukoil - opteaza pentru calitate! Uleiul hidraulic este folosit in sistemele hidraulice intalnite la o diversitate de utilaje si echipamente. Fluidul este supus unor presiuni imense in timpul utilizarii echipamentelor, de aceea trebuie sa aiba anumite caracteristici care sa permita utilizarea lor in mod corespunzator, pe perioade indelungata de activate neintrerupta si fara posibilitatea aparitiei unor defectiuni serioase. Optand pentru o varianta ieftina, se pune in pericol integritatea utilajului si poate aduce dupa sine costuri suplimentare afacerii tale. Investeste mai bine in calitate!

Cand toate utilitatile se scumpesc pe zi ce trece, toate afacerile au de suferit din acest punct de vedere! Noi iti recomandam sa investesti in continuare in masinariile tale! Incepe sa ai grija la consumabilele pe care le folosesti! Ia ceva de calitate pentru ca in final vei face economie. De exemplu, un lichid hidraulic bun, va face ca echipamentul tau sa consume mult mai putina energie! Cere oferta noastra si vezi ce pret fantastic ti-am pregatit pentru lubrifianti!

Ulei hidraulic Dieffenbacher Lukoil - minimalizeaza costurile de energie!

Uleiul hidraulic este un fluid incompresibil de natura minerala. Acesta are mai multe roluri. El transmite energia in cadrul sistemului hidraulic si genereaza puterea necesara indeplinirii sarcinilor. Unge si protejeaza de uzura anumite componente precum valvele, pompele sau cilindrii. Inlatura contaminantii care pot fi particule solide sau de apa. Uleiul hidraulic ii aduna si-i transporta la filtru. Etanseizeaza garniturile din sistemul hidraulic , iar caldura o preia si o disipeaza.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest ulei hidraulic Dieffenbacher Lukoil si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia produsului. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa il ridici.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura