Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HLP46 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HLP46 Lukoil
Cod produs
9US1T2QM-IA
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza un ulei hidraulic HLP46 Lukoil care sa creasca performanta echipamentului tau! Uleiul hidraulic este un fluid esential intr-o gama larga de activitati economice, precum domeniul constructiilor, unde majoritatea utilajelor de mare putere nu pot functiona fara prezenta sa. Practic, nu exista domeniu de activitate industrial unde sa nu fie prezente utilaje si echipamente care functioneaza prin intermediul acestui fluid. Recomandarea noastra este sa folosesti acest ulei mineral, multigrad, cu proprietati de extrema presiune!

Ne bucuram ca ai ales sa achizitionezi un ulei hidraulic de la noi! Ca sa fii sigur ca este produsul pe care il cauti, iti propunem sa suni la numerele de telefon afisate si sa intri in legatura cu unul dintre consultantii nostri. Iti va limpezi eventualele neclaritati cu privire la tipul de lubrifiant de care are nevoie echipamentul tau. Poti sa-l intrebi si cate ceva despre mentenanta, ar putea sa-ti fie tare util. Si daca tot suni, intreaba-l in detaliu despre serviciul de mentenanta pe care l-am dezvoltat la ACN Piese Utilaje!

Ulei hidraulic HLP46 Lukoil - alegerea ideala pentru echipamentul tau!

Uleiul hidraulic lubrifiaza piesele care intra in contact cu el, minimalizeaza uzura si previne coroziunea. Acesta are rolul de a disipa caldura, de a reduce uzura si coroziunea si de a minimiza frecarea. Aditivii speciali adaugati in compozitia uleiului mineral ii dau un caracter antioxidant, anticoroziv si antispumant. Prin prezenta acestor aditivi, uleiul mineral isi pastreaza proprietatile la contactul cu aerul, neaparand oxidarea, ce ar putea degrada. Agentii antispumanti impiedica aparitia spumei care, daca ar fi prezenta, ar face ca sistemele hidraulice sa functioneze necorespunzator.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest ulei hidraulic HLP46 Lukoil va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura