Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic AIST 126 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AIST 126 Lukoil
Cod produs
VG5HY3C1-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic AIST 126 Lukoil - un standard de calitate extraordinar! In ciuda caracterului critic al acestuia, uleiul este privit ca un aspect comun de catre majoritatea furnizorilor. In perioada in care costul titeiului este unul in crestere, este normal sa cauti optiunea de pret cea mai scazuta. Dar nu uita ca uleiurile hidraulice ieftine fabricate dintr-o materie prima de slaba calitate sau din materiale reciclate vor afecta performantele sistemului hidraulic si vor adauga costuri suplimentare afacerii tale. Alege intelept si pune mereu pe primul plan calitatea! Alege uleiul hidraulic Lukoil!

In achizitionarea unui ulei hidraulic de calitate se va tine cont de anumite caracteristici care vor face ca echipamentele ce-l folosesc sa functioneze corespunzator si sa nu apara defectiuni. Dar cum il alegi? Stii ca se potriveste perfect cu utilajul tau? Daca ai si cele mai mici dubii, ne poti contacta oricand doresti si stai de vorba cu un tehnician de la noi. Iti va identifica lubrifiantul necesar si iti va face o oferta personalizata! Nu ezita sa intri in legatura directa cu noi!

Ulei hidraulic AIST 126 Lukoil - este extraordinar de eficient!

Lichidul hidraulic trebuie sa fie compatibil cu toate materialele ce compun un sistem hidraulic, incluzand aici si finisarile. Sigilarile si garniturile sunt supuse partial sau total contactului cu el atunci cand sistemul functioneaza. Influenteaza aceste componente in masura in care le dilata sau le contracta. Este, in asemenea conditii, vital ca uleiul hidraulic sa fie compatibil cu aceste componente si de asemenea trebuie sa protejeze impotriva uzurii, a coroziunii, sa disipeze caldura, sa reduca frecarea si sa evite depunerea de impuritati.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest ulei hidraulic AIST 126 Lukoil va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura