Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic HP46 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
HP46 Lukoil
Cod produs
NRI26M0O-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un ulei hidraulic HP46 Lukoil pentru echipamentul tau! Sistemele hidraulice sunt printre cele mai importante elemente ale utilajelor grele, fiind componente foarte solicitate. Pentru a evita aceste probleme si pentru a te asigura ca echipamentele tale raman in stare excelenta cat mai mult timp posibil, va trebui sa selectezi cel mai bun ulei hidraulic. El trebuie sa fie de calitate superioara si sa nu te lasi pacalit de tot felul de variante ieftine care nu vor face altceva decat sa aduca prejudicii performantei! Alege uleiul hidraulic Lukoil din oferta noastra si te vei bucura de calitate, dar si de un pret bun!

Este momentul sa fii atent! Nu orice ulei hidraulic se potriveste cu orice echipament! Sunt detalii si chichite multe! Daca simti ca nu esti pregatit sa iei decizii de unul singur, pune mana pe telefon! Solicita la ACN Piese Utilaje serviciul gratuit de consultanta! Aici vei beneficia de cele mai bune sfaturi de la specialisti. Nu vei avea cum sa dai gres! Daca vrei sa afli informatii despre mentenanta masinariilor tale, aici e locul ideal sa arunci cu tonele de intrebari!

Ulei hidraulic HP46 Lukoil - creste performanta echipamentului tau!

Lichidul hidraulic trebuie sa fie compatibil cu toate materialele ce compun un sistem hidraulic, incluzand aici si finisarile. Sigilarile si garniturile sunt supuse partial sau total contactului cu el atunci cand sistemul functioneaza. Influenteaza aceste componente in masura in care le dilata sau le contracta. Este, in asemenea conditii, vital ca uleiul hidraulic sa fie compatibil cu aceste componente si de asemenea trebuie sa protejeze impotriva uzurii, a coroziunii, sa disipeze caldura, sa reduca frecarea si sa evite depunerea de impuritati.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Acest ulei hidraulic HP46 Lukoil va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia produsului de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura