Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Stork IMM Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Stork IMM Lukoil
Cod produs
HR7B3MS0-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic Stork IMM Lukoil - alegerile bune aduc si performata echipamentului tau! Odata cu utilizarea indelungata, aditivii anti-uzura din uleiurile hidraulice, se deterioreaza, proces care este accelerat si de catre temperaturile ridicate specifice proceselor industriale. Pentru a reduce aceste probleme, Lukoil imbunatateste constant formulele lubrifiantilor sai! Acest ulei mineral din oferta noastra previne defectiunile sistemului si ajuta la reducerea costurilor de functionare datorita economisirii timpilor de nefunctionare. Este exact ce ai tu nevoie pentru a creste performanta echipamentului!

Ai nevoie de calitate ca sa cresti performantele echipamentului tau! Este indicat sa schimbi din vreme uleiul hidraulic, inainte ca piesele din angrenaj sa aiba de suferit! Dar chiar daca il schimbi la timp, este important sa pui pret pe calitate si pe indicatiile tehnice ale masinariei tale! Cere ajutorul asistentilor nostri tehnici si gaseste uleiul hidraulic care sa mearga perfect cu echipamentul tau! E ca si cum ai cumpara o crema pentru doamne, nu cumperi orice alifie… Un pic de respect pentru cata treaba face in casa! Asa si cu utilajele tale, robotesc toata ziua, un strop de atentie si pentru ele!

Ulei hidraulic Stork IMM Lukoil - calitate la maxim, pretul la minim!

Ai grija ce ulei folosesti! Apar probleme din cauza utilizarii uleiului hidraulic necorespunzator, contaminat sau oxidat. Se infunda orificiile calibrate si creste presiunea pe circuitul de retur din cauza colmatarii filtrelor. Se distrug elemente active din pompele hidraulice (distribuitorul plan de presiune, pistoanele, blocul de cilindrii, pinioanele, carcasa, cuzinetii, etc.). Se diminueaza efectul de portanta al patinelor hidrostatice si scade randmentul hidraulic. In general, perioada la care se schimba uleiul este de 2-4 ani. Totusi, trebuie luati in considerare si factori, ca: gradul de folosire, climatul sau conditiile de lucru.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest ulei hidraulic Stork IMM Lukoil si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia produsului. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa il ridici.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura