Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic DIN 51522 HLP Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DIN 51522 HLP Lukoil
Cod produs
0K9ICPLN-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic DIN 51522 HLP Lukoil - imbunatateste performantele echipamentului tau! Uleiul hidraulic este esential pentru orice masinarie sau utilaj. Cele mai multe sisteme hidraulice sunt destinate unor operatiuni care necesita grade variate de presiune, viteza mare si temperaturi crescute. Uleiul Lukoil este recomandat pentru utilizare in actionari hidraulice, sisteme de ridicare si prese. Acest ulei hidraulic este stabil din punct de vedere termic si are o durata de viata mai ridicata, putand astfel proteja echipamentul pentru o perioada mai indelungata.

Ai foarte multe detalii la care trebuie sa fii atent atunci cand alegi sa achizitionezi un ulei hidraulic! Nu e ca si cum ti-ai lua o pereche de sosete, e ceva mai complicat! Trebuie sa bagi de seama sa fie perfect compatibil cu toate piesele angrenajului! Ca sa nu comanzi ceva gresit, care s-ar putea sa influenteze negativ functionarea echipamentului, noi te sfatuim sa te documentezi bine. Mai usor si rapid ar fi sa apelezi la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Ulei hidraulic DIN 51522 HLP Lukoil - esential in functionarea echipamentului tau!

Uleiul hidraulic lubrifiaza piesele care intra in contact cu el, minimalizeaza uzura si previne coroziunea. Acesta are rolul de a disipa caldura, de a reduce uzura si coroziunea si de a minimiza frecarea. Aditivii speciali adaugati in compozitia uleiului mineral ii dau un caracter antioxidant, anticoroziv si antispumant. Prin prezenta acestor aditivi, uleiul mineral isi pastreaza proprietatile la contactul cu aerul, neaparand oxidarea, ce ar putea degrada. Agentii antispumanti impiedica aparitia spumei care, daca ar fi prezenta, ar face ca sistemele hidraulice sa functioneze necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Spune-ne unde vrei sa ajunga acest ulei hidraulic DIN 51522 HLP Lukoil si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia produsului. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa il ridici.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura