Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic AIST 127 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
AIST 127 Lukoil
Cod produs
6XRDI508-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic AIST 127 Lukoil - fara de el esti pierdut! Alege sa achizitionezi un consumabil extraordinar de eficient! Uleiul hidraulic este conceput sa asigure functionarea fiecarei componente si sa asigure eficienta optima a utilajului. El reduce frecarea si asigura necesarul de energie. Prevenirea coroziunii si reducerea efectului de depunere a impuritatilor aduc o viata mai lunga elementelor aflate in miscare si mai putina frecare in elementele componente ale sistemului hidraulic! Cu alte cuvinte, mai putina energie folosita si implicit costuri mai scazute! Comanda-l cat mai repede!

In alegerea lichidului hidraulic potrivit, trebuie luate in considerare cateva caracteristici de baza, care sa garanteze achizitionarea unui produs de calitate care poate fi utilizat fara probleme un timp indelungat. Marea majoritate a detinatorilor de echipamente nu cunoaste prea multe detalii. Din pacate, acestea fac diferenta intre un utilaj care functioneaza “ca uns” si unul care parca macina pietre. Cere parerea unui expert cand este nevoie sa achizitionezi un lichid hidraulic potrivit!

Ulei hidraulic AIST 127 Lukoil - un standard de calitate extraordinar!

Uleiul hidraulic lubrifiaza piesele care intra in contact cu el, minimalizeaza uzura si previne coroziunea. Acesta are rolul de a disipa caldura, de a reduce uzura si coroziunea si de a minimiza frecarea. Aditivii speciali adaugati in compozitia uleiului mineral ii dau un caracter antioxidant, anticoroziv si antispumant. Prin prezenta acestor aditivi, uleiul mineral isi pastreaza proprietatile la contactul cu aerul, neaparand oxidarea, ce ar putea degrada. Agentii antispumanti impiedica aparitia spumei care, daca ar fi prezenta, ar face ca sistemele hidraulice sa functioneze necorespunzator.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ulei hidraulic AIST 127 Lukoil va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia produsului.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura