Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic ISO 6744-HM Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 6744-HM Lukoil
Cod produs
DQFH4YSV-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic ISO 6744-HM Lukoil - consumabilul de calitate pe care il cautai! Uleiul este cel mai important aspect in sistemul hidraulic si elementul cheie pentru asigurarea functionarii cu costuri optimizate pentru utilajul tau. Ofera importanta cuvenita acestui element esential! Uleiul hidraulic Lukoil este potrivit pentru conditii severe de functionare si protejeaza echipamentul impotriva uzurii si coroziunii. Acest ulei previne defectiunile sistemului si ajuta la reducerea costurilor de functionare datorita economisirii timpilor de nefunctionare.

Pentru a te asigura ca folosesti uleiul potrivit in cazul echipamentelor hidraulice, contacteaza un consultant ACN Piese Utilaje care iti va recomanda tipul de ulei hidraulic potrivit in functie de echipamentul pe care il detii. Cand alegi tipul de ulei hidraulic, nu uita sa consulti si cerintele producatorului de echipamente. De la consultantii nostri vei obtine o oferta personalizata pentru uleiuri hidraulice, adaptata nevoilor tale. Fa pasul acesta acum!

Ulei hidraulic ISO 6744-HM Lukoil - prelungeste viata echipamentului tau!

Uleiul hidraulic este un fluid incompresibil de natura minerala. Acesta are mai multe roluri. El transmite energia in cadrul sistemului hidraulic si genereaza puterea necesara indeplinirii sarcinilor. Unge si protejeaza de uzura anumite componente precum valvele, pompele sau cilindrii. Inlatura contaminantii care pot fi particule solide sau de apa. Uleiul hidraulic ii aduna si-i transporta la filtru. Etanseizeaza garniturile din sistemul hidraulic , iar caldura o preia si o disipeaza.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest ulei hidraulic ISO 6744-HM Lukoil va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia produsului de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura