Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic DIN 51524 HLP Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
DIN 51524 HLP Lukoil
Cod produs
VHEOY74P-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic DIN 51524 HLP Lukoil - doar in oferta noastra il gasesti la un pret atat de bun! Uleiul hidraulic este un element de baza pentru productivitate in diverse domenii, de la agricultura la industrie si transport. Lichidul hidraulic este un fluid care este necesar pentru transmiterea energiei in sistemele hidraulice. Uleiul mineral Lukoil ofera caracteristici de performanta excelente si are proprietati bune antispumante. Ajuta la cresterea duratei de viata a filtrului. Il poti comanda cu usurinta direct de pe site sau sunand la numerele de telefon afisate!

Dupa cum bine stii, majoritatea utilajelor folosesc ulei hidraulic, dar datorita faptului ca exista o multitudine de variante, cum alegi uleiul corespunzator pentru utilajul tau? Nu dispera daca este prea complicat sa alegi singur! La ACN Piese Utilaje avem o intreaga echipa de specialisti care te poate ajuta sa identifici exact lichidul hidraulic de care are nevoie echipamentul tau. Tot ce ai de facut este sa accesezi consultanta tehnica gratuita!

Ulei hidraulic DIN 51524 HLP Lukoil - si utilajul are dreptul sa o ia pe ulei!

Lichidul hidraulic trebuie sa fie compatibil cu toate materialele ce compun un sistem hidraulic, incluzand aici si finisarile. Sigilarile si garniturile sunt supuse partial sau total contactului cu el atunci cand sistemul functioneaza. Influenteaza aceste componente in masura in care le dilata sau le contracta. Este, in asemenea conditii, vital ca uleiul hidraulic sa fie compatibil cu aceste componente si de asemenea trebuie sa protejeze impotriva uzurii, a coroziunii, sa disipeze caldura, sa reduca frecarea si sa evite depunerea de impuritati.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest ulei hidraulic DIN 51524 HLP Lukoil va ajunge la tine. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura