Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
VDMA 24318-HLP Lukoil
Cod produs
WRTM8P1U-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Lukoil acum! Pretul si calitatile sale sunt avantaje incontestabile! Din cauza mediului in care functioneaza, echipamentele hidraulice sunt predispuse la coroziune. Pentru a diminua efectele negative ale acestui fenomen fizic, uleiurile hidraulice de calitate, precum sunt cele Lukoil, contin aditivi anti-coroziune ce ofera un grad ridicat de protectie pentru echipamentele industriale. Poate fi folosit si ca ulei pentru angrenaje, ca ulei de circulatie pentru rulmenti simpli si cu role sau in compresoare cu surub, in conformitate cu instructiunile din cartea tehnica a vehiculului.

Grele alegeri ai de facut, nu-i asa? Utilaje grele, alegeri grele! Pune mana pe cartea tehnica, vezi unde zice de sistemul hidraulic, ai gasit? Asa, bun! Cauta unde scrie despre uleiul hidraulic, ai gasit? Asa, bun! Ce, nu intelegi ce vor de la viata ta toate specificatiile alea? Inchide cartea atunci! O luam altfel, pune mana pe telefon si suna la serviciul gratuit de consultanta si vorbeste cu un asistent ACN! Gata, te las, de aici esti pe maini bune!

Ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Lukoil - alegerile bune aduc si performanta!

Daca folosesti uleiul necorespunzator, este posibil sa nu observi imediat pagubele, dar va scurta durata de viata a utilajului. Orice componenta care necesita lubrifiant nu va functiona la fel de eficient cu uleiul nepotrivit. Semnele de uzura devin mai evidente atunci cand lubrifiantul este prea subtire, iar, in cazul in care lubrifiantul este prea dens, intregul sistem va functiona mai greu. De asemenea, este posibil sa observi ca sistemul hidraulic produce mai multa caldura decat in mod normal atunci cand folosesti lubrifiantul incorect si va exista mai mult coroziune in interiorul sistemului.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest ulei hidraulic VDMA 24318-HLP Lukoil se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura