Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Jcmas HK Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCMAS HK Lukoil
Cod produs
LO89P05C-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic Jcmas HK Lukoil - l-ai gasit la o oferta de pret imbatabila! Una dintre componentele cele mai importante in transmisiile hidrostatice este uleiul hidraulic. Din pacate, majoritatea exploatatorilor de utilaje industriale si mobile nu dau importanta calitatii, proprietatilor si gradului de filtrare al acestuia. E vremea sa investesti in echipamentele tale, deci alegerea acestui ulei de inalta calitate este importanta! Il poti comanda direct pe site sau sunand la numerele puse la dispozitie! Livram produsul in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!

Daca a venit momentul sa schimbi uleiul hidraulic la echipamentul tau, noi iti spunem doar atat: Ai nimerit fix unde trebuie! Avem variante potrivite pentru toate utilajele, trebuie doar sa stai de vorba cu un consultant ACN Piese Utilaje si acesta iti va spune exact ce e de achizitionat! Ofertele noastre sunt personalizate, deci nu rata ocazia sa faci o achizitie avantajoasa! Si am uitat sa-ti mai spunem ca la noi, consilierea este gratuita! Intreaba-i pe consultanti despre serviciile de mentenanta! E posibil sa fii interesat!

Ulei hidraulic JCMAS HK Lukoil - iti protejeaza sistemul hidraulic!

Daca folosesti uleiul necorespunzator, este posibil sa nu observi imediat pagubele, dar va scurta durata de viata a utilajului. Orice componenta care necesita lubrifiant nu va functiona la fel de eficient cu uleiul nepotrivit. Semnele de uzura devin mai evidente atunci cand lubrifiantul este prea subtire, iar, in cazul in care lubrifiantul este prea dens, intregul sistem va functiona mai greu. De asemenea, este posibil sa observi ca sistemul hidraulic produce mai multa caldura decat in mod normal atunci cand folosesti lubrifiantul incorect si va exista mai mult coroziune in interiorul sistemului.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest ulei hidraulic JCMAS HK Lukoil va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura