Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic JCMAS P041 HK Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCMAS P041 HK Lukoil
Cod produs
OYXJD9QB-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda un ulei hidraulic JCMAS P041 HK Lukoil care sa iti protejeze sistemul hidraulic! Uleiul hidraulic contaminat sau oxidat dauneaza echipamentelor hidraulice si pot produce daune majore sau chiar distrugerea definitiva a acestora. Toate acestea, daca nu sunt prevenite, pot opri productia si pot genera costuri suplimentare de mentenanta sau chiar inlocuirea componentelor. Fa tot posibilul sa nu ajungi in acest punct! Da importanta maxima consumabilelor de care se folosesc utilajele tale si obtine performantele pe care ti le doresti!

Niciodata nu cumpara fara sa te informezi intai! Consulta cartea tehnica a echipamentului tau. Vei avea detalii extrem de importante care te vor ajuta sa alegi uleiul hidraulic potrivit. Daca tot iti pare complic sa deslusesti printre atatea specificatii tehnice ce si cum, ai alta varianta! Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si vorbeste cu un asistent tehnic ACN! El va stii cu siguranta ce ii trebuie masinariei tale! Fa abuz, cere-i si sfaturi despre mentenanta echipamentului, nu te lasa pana nu storci si ultimul strop de informatie din el!

Ulei hidraulic JCMAS P041 HK Lukoil - oferta de pret e imbatabila!

Uleiul hidraulic este un fluid incompresibil de natura minerala. Acesta are mai multe roluri. El transmite energia in cadrul sistemului hidraulic si genereaza puterea necesara indeplinirii sarcinilor. Unge si protejeaza de uzura anumite componente precum valvele, pompele sau cilindrii. Inlatura contaminantii care pot fi particule solide sau de apa. Uleiul hidraulic ii aduna si-i transporta la filtru. Etanseizeaza garniturile din sistemul hidraulic , iar caldura o preia si o disipeaza.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest ulei hidraulic JCMAS P041 HK Lukoil va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia produsului.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura