Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic General Motors LS-2 Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
General Motors LS-2 Lukoil
Cod produs
WT90GJCQ-IA
Out Of stock
Descriere
Ulei hidraulic General Motors LS-2 Lukoil - lubrifiantul care creste rezistenta echipamentului tau! Lukoil intelege cat de important este un ulei de calitate si foloseste in procesul de productie doar cele mai bune componente de baza si aditivi pentru a asigura o durata de viata marita utilajelor tale hidraulice. In compozitia acestui ulei mineral sunt incluse mai multe tipuri de substante active, care contribuie la calitatea fluidului si care ofera caracteristici ce protejeaza piesele cu care intra in contact. Te asteptam oricand sa-l comanzi! Livrarea se face in 24 de ore de la plasarea comenzii!

Ce e mai rau decat sa ti se blocheze tot echipamentul din cauza ca ai ignorat sa schimbi uleiul hidraulic? Sa stii ca se poate si mai rau! Se strica toate piesele rand pe rand din angrenaj! Mai rau este sa cumperi un ulei ieftin si prost! Repeti toata povestea, iar de costuri… nu mai zicem nimic, deja ne-a luat cu rau pe noi! Nu lasa la voia intamplarii si al amanarii, doar atat iti spunem! Vino din timp la noi si te ajutam sa nu ajungi in astfel de situatii!

Ulei hidraulic General Motors LS-2 Lukoil - un consumabil de calitate superioara!

Ai grija ce ulei folosesti! Apar probleme din cauza utilizarii uleiului hidraulic necorespunzator, contaminat sau oxidat. Se infunda orificiile calibrate si creste presiunea pe circuitul de retur din cauza colmatarii filtrelor. Se distrug elemente active din pompele hidraulice (distribuitorul plan de presiune, pistoanele, blocul de cilindrii, pinioanele, carcasa, cuzinetii, etc.). Se diminueaza efectul de portanta al patinelor hidrostatice si scade randmentul hidraulic. In general, perioada la care se schimba uleiul este de 2-4 ani. Totusi, trebuie luati in considerare si factori, ca: gradul de folosire, climatul sau conditiile de lucru.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest ulei hidraulic General Motors LS-2 Lukoil va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia produsului de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura