Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic ISO 11158 HM Lukoil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ISO 11158 HM Lukoil
Cod produs
2BYJ8KOX-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa imbunatatesti performantele echipamentului tau? Ulei hidraulic ISO 11158 HM Lukoil - optiunea care nu te va dezamagi! Hidraulica face parte din cotidian, este greu de crezut ca exista vreun utilaj care functioneaza fara puterea hidraulica, incluzand aici utilaje agricole si de constructii, benzi transportoare, utilaje ce activeaza in industrii precum cea metalurgica, alimentara si chiar in aviatie si industria aerospatiala. Intregi linii de productie depind intr-o mare masura de calitatea acestui consumabil. Iti recomandam sa alegi acest ulei hidraulic Lukoil, mineral, cu proprietati anticorozive.

Alegerea unui ulei hidraulic potrivit pentru utilajele tale poate da batai de cap! Este important sa cunosti foarte bine utilajul si piesele care fac parte din angrenaj. Ai grija sa alegi un ulei care nu se potriveste doar cu puterea termica a sistemului, ci si cu piesele pe care sistemul le foloseste. Iar daca simti ca te depaseste luarea acestei decizii, incearca sa apelezi la specialisti. Noi suntem pregatiti sa iti oferim tot sprijinul! Contacteaza-ne si expune-ne problema ta, iar noi iti vom recomanda exact ce ai nevoie!

Ulei hidraulic ISO 11158 HM Lukoil - lubrifiaza tot ce prinde!

Ai grija ce ulei folosesti! Apar probleme din cauza utilizarii uleiului hidraulic necorespunzator, contaminat sau oxidat. Se infunda orificiile calibrate si creste presiunea pe circuitul de retur din cauza colmatarii filtrelor. Se distrug elemente active din pompele hidraulice (distribuitorul plan de presiune, pistoanele, blocul de cilindrii, pinioanele, carcasa, cuzinetii, etc.). Se diminueaza efectul de portanta al patinelor hidrostatice si scade randmentul hidraulic. In general, perioada la care se schimba uleiul este de 2-4 ani. Totusi, trebuie luati in considerare si factori, ca: gradul de folosire, climatul sau conditiile de lucru.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest ulei hidraulic ISO 11158 HM Lukoil se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic mineral 20 litri;
Multigrad;
Proprietati de extrema presiune;
Proprietati bune antispumante si de lubrifiere;
Rezistenta mare la invechire;
Influenta redusa a temperaturii asupra vascozitatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura