Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Out Of stock
Descriere
Bucsa tija cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428E - fundamentul solid al performantei in constructii. Aceasta componenta aparent modesta este, de fapt, coloana vertebrala a fiecarui buldoexcavator si, implicit, a fiecarui proiect de constructie. Cu o durabilitate remarcabila si o precizie neegalata, bucsa aceasta aduce o contributie cruciala la functionarea corecta si eficienta a acestor masini de lucru esentiale.

Ca eficienta si durabilitatea produsului sa se resimta cu adevarat pe santier, bucsa trebuie sa se pottriveasca cu tipul de buldoexcavator pe care il detii. Sa gasesti intotdeauna din prima produsul corect este o treaba grea. Si pentru ca aici la ACN Piese Utilaje ne gandim mereu la timpul tau si la cum sa il eficientizezi, avem o solutie! Cu serviciul de consultanta tehnica gratuit nu poti sa gresesti! Ne suni si noi iti spunem exact de ce ai nevoie!

Bucsa tija cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428E - produsul fara de care proiectele tale nu s-ar finaliza la timp?
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

Cu expertii nostri alaturi, alegerile corecte nu vor lipsi!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda bucsa tija cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428E online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj
Asa cum te-am obisnuit, iti oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate, gandite pentru tine. Dar ca aceste produse sa ramane la calitatea lor superioara, ele trebuie montate corespunzator. Sugeram sa apelezi intotdeauna la un mecanic autorizat pentru montarea pieselor. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit pentru mai multe detalii. Acest produs se monteaza pe tija cilindru de la cupa fata.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura