Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Out Of stock
Descriere
Bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 432D - mare in importanta. Aceasta piesa modesta creata dintr-un material de inalta calitate serveste drept articulatie pentru utilajul tau. Bucsa aceasta este cea care va face diferenta dintre un utilaj bun si unul fiabil. Datorita faptului ca ea face o legatura intre piesele de metal ale buldoexcavatorului, durata de viata a diverselor componente va fi prelungita! Ajuta-ti utilajul sa lucreze mai mult, iar afacerea ta sa prospere!

Ca articulatia dintre componente sa fie una foarte zdravana este crucial sa fie folosita bucsa corespunzatoare. Si fiindca aici la ACN suntem mereu cu un pas inainte avem o solutie pentru tine. Ca sa nu mai stai sa piezi timpul cautand dupa bucsa ideala, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Ne suni si noi iti vom spune tot ce este de stiut in doar cateva minute!

Comanda bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 432D - utilajul tau o sa iti multumeasca
Desi adesea este trecuta cu vederea, bucsa aceasta este o piesa de neratat in lumea constructiilor. Cu rolul ei de a crea o punte solida intre doua componente de metal, ea permite diverselor piese sa se miste fluid. Pe langa asta, uzura cauzata de miscari ale utilajului este redusa drastic. Astfel, bucsa noastra da un plus de miscare buldoexcavatorului, dar si prelungeste durata de functionare a multiplelor piese de metal.

Cu serviciul ACN de consultanta tehnica gratuit economisesti timp!
Pentru ca tot ce este mentionat mai sus sa devina realitate, ar trebui sa investesti mult timp pentru a cauta bucsa potrivita. Chiar daca pare a fi o piesa simpla, ea trebuie sa se potriveasca perfect buldoexacavatorului tau. Noi venim cu o solutie catre tine. In loc sa pierzi timp cautand pe Internet si analizand oferte cu speranta ca vei gasi ce iti trebuie, mai bine ne suni pe noi. Cu un singur apel telefonic catre serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, colegii nostri iti vor da toate raspunsurile de care ai nevoie.

Livrare
Suntem mai rapizi decat niste soareci in cautare de branza! Cu serviciul nostru de livrare rapida, bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 432D te va gasi mai repede decat poti spune excavatie. Comanda acum online sau prin telefon si nu vei fi nevoit sa astepti cu zilele. Bucsa ta va ajunge la tine in doar 24 de ore ca tu sa te poti intoarce la cele importante - sapaturile si distractia pe santier. Prin curierii nostri, bucsa ajunge la tine chiar a doua zi!

Montaj
Asamblarea bucselor nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de buldoexcavatorul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura