Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416D
Out Of stock
Descriere
Munca pe santier nu a fost niciodata usoara. Aceasta include munca fizica, manevrarea unor utilaje de mare tonaj si incadrarea tuturor eforturilor tale intr-o perioada limitata de timp. Si ca lucrurile sa fie si mai interesante, din cand in cand aceste utilaje se strica fix cand ai nevoie de ele. Tocmai de aceea noi iti recomandam bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416D alaturi de care tu si buldoexcavatorul tau veti putea duce toate proiectele la termen.

Comanda chiar azi aceasta bucsa pentru utilajul tau! Asa cum te-am obisnuit, aici la ACN oferim intotdeauna produse de cea mai inalta calitate, iar aceasta bucsa nu este o exceptie. Daca ai nevoie de ajutor in achizitionarea bucsei potrivite pentru buldoexcavatorul tau, avem o solutie ingenioasa. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit si colegii nostri iti vor raspunde la toate intrebarile.

Cu bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416D vei putea finaliza orice proiect!
Cu ajutorul bucsei potrivite, buldoexcavatorul tau va avea parte de cel mai mare ajutor. Chiar daca bucsa pare a fi o piesa mica, insignifianta, ea face diferenta intre un utilaj bun si unul fiabil. Bucsa are rolul de a crea o legatura intre doua metale, cu scopul de a ameliora orice fel de vibratii dintre ele. Astfel, componentele masive din metal isi prelungesc durata de functionare, iar tu nu va trebui sa iti duci utilajul in service mult timp de acum incolo.

Prin serviciul nostru de consultanta tehnica vei primi rezolvari pentru problemele tale.
Pentru ca noi aici la ACN mereu ne gandim la tine si la nevoile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic vei obtine raspunsuri in doar cateva minute. De la colegii nostri vei primi informatii despre orice produs te-ar putea interesa, cum se monteaza ele si sfaturi despre mentenanta.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416D ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine maine.

Montaj
Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit vei obtine informatii despre montajul corect al piesei.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura