Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Out Of stock
Descriere
Bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428B este solutia ideala pentru a iti mentine utilajul in miccare fara probleme. Fabricata din materiale de inalta calitate, aceasta bucsa ofera durabilitate si rezistenta la uzura. Astfel ca iti asigura functionarea la capacitate maxima a buldoexcavatorului tau. Acest produs face lucrurile sa se miste fara efort si fara intarzieri. Investeste intr-o bucsa de incredere pentru a iti finaliza proiectele in grafic si mentine echipamentul in forma optima.

Totul suna foarte bine, iar ce e mentionat sus poate deveni realitatea ta! Pentru ca la ACN ne pasa de tine si de afacerea ta, vrem ca tu sa te bucuri de produsul potrivit pentru tine. De aceea am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Ne suni cu orice nedumerire ai avea despre produsele noastre, iar noi iti raspundem cu drag. Facem tot ce ne sta in putinta ca tu sa primesti piesele de care ai nevoie.

Cumpara bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428B si buldoexcavatorul tau iti va multumi!
Bucsa, desi aparent mica, are un rol esential in mentinerea eficientei buldoexcavatorului tau. Aceasta serveste ca un element de conexiune crucial intre diferite parti mobile ale mecanismului utilajului. Acest produs faciliteaza miscarea fara a crea exces de frecare. Prin simpla sa existenta, bucsa contribuie la reducerea uzurii si la prelungirea durabilitatii intregului buldoexcavator. Astfel, utilajul tau va lua parte la mai multe proiecte si va sta mai putin in service.

Ai intrebari? Noi venim cu raspunsuri si rezolvari
Desi pare foarte simpla aceasta bucsa, in realitate este extrem de important ca ea sa se potriveasca perfect utilajului tau. Ca tu sa poti comanda din prima corect, noi iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul colegilor nostri, te vom indruma catre piesa corespunzatoare pentru tine!

Livrare
Fiindca la ACN punem pret pe calitate, vrem ca serviciile de care ai parte sa fie superioare. Astfel ca livratorii nostri vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Comanda cu incredere bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428B online sau printr-un apel telefonic, iar ea va ajunge la tine maine. Toate acestea ca tu sa te poti bucura si folosi de produsele noastre.

Montaj
Calitatea produsului se resimte abia atunci cand este pus in functiune. Pentru ca tu sa te poti bucura de produsele comandate, noit iti sugeram sa lasi montajul pe mana unui mecanic autorizat. Daca nu cunosti vreunul, ne poti suna pe noi! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre unul dintre service-urile partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura