Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432E
Out Of stock
Descriere
Chiar daca nu suntem comedianti de profesie, bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432E este atat de buna incat este practic o stea in lumea buldoexcavatoarelor. Cu superputeri de durabilitate si performanta, aceasta bucsa iti va eficientiza munca. Deci, daca doresti sa faci munca sa para mai mult o petrecere decat o corvoada, alege bucsa noastra. Hai sa petrecem timpul sapand, sarind si razand cu bucsa cea neinvinsa!

Ca bucsa noastra sa devina eroul tau, ea trebuie sa se potriveasca la fix cu buldoexcavatorul pe care-l ai. Daca nu esti sigur ca acesta este produsul optim pentru tine, nu te risca! Suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, iar colegii nostri te vor ajuta sa faci alegerea potrivita!

Usureaza-ti munca pe santier cu noua Bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432E
Stim cat de mult iti doresti ca utilajul tau sa fie unul productiv si fiabil. De aceea ai nevoie de aceasta bucsa. Desi pare a fi o piesa insignifianta, ea are un rol vital. Bucsa are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, precum o punte. Cu ajutorul ei, vibratiile resimtite de utilaj si uzura mecanismelor sunt ameliorate. Astfel utilajul devine mai eficient si mai fiabil pentru a finaliza la termen orice lucrare de teren. Chiar daca la prima vedere pare mica, bucsa are un impact semnificativ asupra performantei generale a buldoexcavatorului si a costurilor de intretinere.

Cu ACN Piese Utilaje mergi mereu la sigur!
Alegerile corecte nu se fac niciodata usor; mai ales daca nu esti sigur de deciziile tale. Pentru ca ne dorim doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic te putem ajuta sa cumperi bucsa potrivita pentru buldoexacavtorul tau.

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 432E va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit te putem ghida spre cel mai apropiat service partener.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura