Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Out Of stock
Descriere
Fascinatia tuturor pentru utilajele de constructii este de la sine inteleasa. Felul in care aceste masinarii atat de mari de greoaie fac niste lucruri atat de pretioase si de frumoase pentru noi cum sunt locuintele este mai mult decat impresionabil. Dar ce multa lume nu stie este cat de fascinante sunt micile piese din componenta lor. La fel este si bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432D pentru orice buldoexcavator.

Daca doresti ca fiabilitatea buldoexcavatorului tau sa se mareasca, iar utilajul tau sa lucreze mai mult, atunci alege aceasta bucsa. Iar pentru ca ACN Piese Utilaje mereu vrea sa iti ofere calitate, iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta. Tot ce trebuie tu sa faci este sa apelezi la noi, iar unul din expertii nostri te va ajuta sa alegi corect bucsa. Este important ca ceea ce cumperi sa se potriveasca utilajului tau.

Alaturi de bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432D vei avea parte de proiecte finalizate la termen
Bucsa este ca un ingredient secret care leaga totul impreuna. Ea faciliteaza miscarile fluide ale componentelor de metal, ajutand buldoexcavatorul sa functioneze fara probleme. Desi mica in dimensiuni, bucsa joaca un rol gigant in mentinerea durabilitatii si a performantei optime a utilajului tau. Cu bucsa potrivita vei duce orice proiect la capat cu succes!

Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit ai dat lovitura!
Pentru ca tot ce este mentionat mai sus sa devina realitate, ar trebui sa investesti mult timp pentru a cauta bucsa potrivita. Chiar daca pare a fi o piesa simpla, ea trebuie sa se potriveasca perfect buldoexacavatorului tau. Noi venim cu o solutie catre tine. In loc sa pierzi timp cautand pe Internet si analizand oferte cu speranta ca vei gasi ce iti trebuie, mai bine ne suni pe noi. Cu un singur apel telefonic catre serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, colegii nostri iti vor da toate raspunsurile de care ai nevoie.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 432D ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine.

Montaj
Desi o bucsa atat de mica iti poate da impresia ca e simpla si usor de montat, s-ar putea sa te inseli. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura