Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F
Out Of stock
Descriere
Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F poate fi comparata cu o comoara ascunsa care asteapta sa fie descoperita. Chiar daca nu straluceste la fel de strident ca o bijuterie, bucsa are o stralucire proprie pe santier. Ea este ca un arheolog care sapa adanc pentru a aduce la suprafata comorile ascunse ale eficientei si fiabilitatii. Bucsa lucreaza in liniste, dar contribuie in mod esential la functionarea perfecta a buldoexcavatorului. Este piesa care face posibila tranzitia lina de la concept la realitate, de la proiect la constructie.

Ca cele promise sa devina realitatea ta chiar de maine, trebuie sa mai faci doar un lucru. Este necesar ca ceea ce comanzi sa se potriveasca cu utilajul tau. Daca bucsa nu este cea ideala tipului tau de buldoexcavator, aceasta va face mai multe stricaiuni decat crezi. Nu esti sigur ca asta este componenta de care ai nevoie? Te-ai saturat sa cauti aiurea pe Internet si niciodata sa nu gasesti ce iti trebuie? Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. ACN Piese Utilaje vine mereu cu solutii practice!

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F - produsul minune de care ai nevoie!
Este extrem de fascinant cum o bucsa mica si relative simpla are un rol atat de important intr-un utilaj atat de mare. Aceasta piesa asigura o legatura intre doua piese metalice. Cu ajutorul ei sunt izolate vibratiile si amortizate energiile transmise intre doua parti de metal. Cu ajutorul bucsei se poate prelungi durata de viata a pieselor buldoexcavatorului.

Cu sfaturile potrivite, afacerea ta va prospera!
Fiindca mereu ne dorim ca tu sa ai parte doar de ce este mai bun iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Vrem ca tu sa fii sigur de ceea ce cumperi pentru utilajele si afacerea ta. Cu un singur apel vei afla toate raspunsurile de care ai nevoie si poate chiar mai mult. Noi suntem mereu aici pentru tine!

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa tija cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Printr-un montaj corespunzator, piesa achizitionata isi va face treaba inca de la prima utilizare. De aceea noi iti sugeram intotdeuna sa apelezi la un mecanic specializat, sau macar sa ne dai un telefon. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit vei obtine informatii despre montajul corect al piesei. Aceasta bucsa se monteaza pe tija cilindru inclinare de la cupa fata.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura