Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F
Out Of stock
Descriere
Utilajele constructii sunt niste masinarii uriase si greoaie. Dar de cele mai multe ori noi suntem cei care credem ca ele sunt complicate si greu de manevrat. In realitate, ele sunt compuse din piese simple care le confera puterea cu care ele lucreaza pentru noi. Una dintre aceste piese este bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F - simpla, dar cu o importanta majora!

Cu ajutorul bucsei potrivite, buldoexcavatorul tau va evolua in cea mai fiabila versiunea a ei si te va ajuta pe tine sa finalizezi orice proiect, oricat de ambitios ar fi. Daca doresti sa faci alegerea corecta si nu esti sigur de decizia ta, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul unuia dintre expertii nostri, utilajul tau va avea parte mereu de piesele ideale.

Pentru fiabilitate si eficienta alege bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F
Desi adesea este trecuta cu vederea, bucsa aceasta este o piesa de neratat in lumea constructiilor. Cu rolul ei de a crea o punte solida intre doua componente de metal, ea permite diverselor piese sa se miste fluide. Pe langa asta, uzura cauzata de miscari ale utilajului este redusa drastic. Astfel, bucsa noastra da un plus de miscare buldoexcavatorului, dar si prelungeste durata de functionare a multiplelor piese de metal.

ACN Piese Utilaje mereu te ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru utilajul tau!
Pentru ca uneori nu esti sigur de deciziile tale, noi venim cu o solutie. Am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit cu gandul la tine si la toate intrebarile pe care le-ai putea avea. Colegii nostri iti vor raspunde si te vor lamuri in legatura cu ce produs este necesar pentru utilajul tau, cum sa-l mentii in stare buna si inclusiv vei primi sfaturi despre montajul corect.

Livrare
Pentru ca tu sa te convingi de calitatea serviciilor noastre iti oferim produsul prin livrare in doar 24 de ore! Plaseaza o comanda online sau prin telefon, iar bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F va ajunge la tine chiar maine!

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si despre service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura