Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Out Of stock
Descriere
Daca am compara-o cu ceva, bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428E ar fi ca un maestru care lucreaza din umbra. Cu ajutorul ei lucrurile se finalizeaza cu usurinta si mereu al timp. Ea este ca un detectiv priceput, care se ocupa de fiecare detaliu. Asa doar poti face diferenta dintre o lucrare banala si una exceptionala. Prin intermediul bucsei, buldoexcavatorul tau devine un instrument precis si versatil, pregatit sa transforme orice proiect intr-o opera de arta a constructiilor.

La fel cum un pictor priceput are o pensula anume pentru fiecare tip de vopsea, la fel are si utilajul tau. Nu orice bucsa se potriveste cu orice buldoexcavator. Este de datoria ta ca tu sa faci alegerea corecta. Nu esti sigur ca asta este piesa de care ai nevoie? Poti apela la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu doar un apel telefonic poti afla toate informatiile necesare de la unul dintre expertii nostri!

Pentru a-ti imbunatatii fiabilitatea buldoexcavatorului tau, alege bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428E
Aceasta unica piesa este un maestru al simplitatii, dar si al durabilitatii. Ea minimizeaza frecarea si uzura, facand posibile miscarile fara efort ale buldoexcavatorului. In felul ei, bucsa joaca un rol esential in mentinerea performantei optime si a sigurantei pe santier. Alaturi de bucsa potrivita, utilajul tau este de neinvins.

Cand ceva nu iti e in clar, ACN Piese Utilaje iti sare in ajutor!
Nu este usor sa gasesti intotdeauna de ce ai nevoie, darn oi venim cu o solutie pentru tine. Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit este la doar un telefon distanta, si impreuna cu colegii nostri ne vom asigura ca primesti toate informatiile necesare. Apeleaza-ne si vei afla ofert personalizate dupa nevoile tale si ale utilajului tau.

Livrare
Ca totul sa iti mearga bine pana la capat, livratorii nostril sunt mereu punctuali. Comanda azi bucsa tija cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428E de pe site sau telefonic, iar ea va ajunge la tine in doar 24 de ore! Nu stim cum, dar curierii nu dau gres niciodata.

Montaj
Calitatea produselor pe care ti le oferim este superioara, dar ca ea sa se resimta este necesar un montaj corect. Pentru a nu deteriora produsul sau utilajul, noi iti sugeram sa mergi la un mecanic autorizat. In cazul in care nu cunosti vreunul, poti apela la noi. Serviciul nostru de consulnta tehnica gratuit te va indruma catre cel mai apropiat service partener. Acest produs se monteaza pe tija cilindru de la cupa fata.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura