Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Out Of stock
Descriere
Stim ca iubesti ceea ce faci si mai stim ca vechea ta bucsa s-a stricat. ACN Piese Utilaje iti prezinta bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420E - ideala pentru buldoexcavatorul tau! Nu trebuie decat sa ne anunti ca vrei sa o comanzi, iar noi o trimitem imediat catre tine. De asemenea, realizata din cel mai bun si rezistent material, noi iti oferim o piesa ce se intretine extrem de usor. In acest fel, nu vei mai avea dureri de cap si griji in plus. Bucura-te mai mult timp de produsul nostru!

ACN Piese Utilaje este ghidul tau care te ajuta sa cercetezi domeniul pieselor pentru utilaje agricole si de constructii. Cu un astfel de aliat alaturi de tine, nu te vei impotmoli in cautari inutile. Asadar, daca ne ai pe noi de partea ta, tu vei fi pregatit sa iti usurezi munca. In plus, nu uita de calitatea superioara care sta la baza confectionarii oricarei piese pe care noi o oferim catre vanzare.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420E - o piesa sigura pentru buldoexcavatorul tau.
Sigur te-ai intrebat de ce este asa importanta aceasta bucsa. Noi te vom lamuri: ea asigura o miscare lina a echipamentului tau si preia uzura din articulatia in care este montata. In plus, mica piesa este instalata la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Consultanta gratuita - puntea catre succes!
Multi antreprenori de succes au un secret: consultanta. Si secretul nostru este ca o oferim gratuit! Cu expertiza noastra variata si solutii personalizate, suntem aici pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Descopera cum consultanta noastra gratuita poate deveni secretul succesului tau.

Livrare
Bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420E pleaca spre tine chiar acum daca vei comanda prin intermediul uneia din cele doua modalitati, pe care noi ti le punem la dispozitie: direct pe site sau apelandu-ne, la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei intra in posesia acestei piese in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Doresti ajutor cu montajul acestui produs? Pentru a face procesul mai usor, ai incredere in noi! Lucram alaturi de o echipa de mecanici experimentati, mereu pregatiti sa intervina direct la locatia utilajului tau. Pentru siguranta ta si a celor din jurul tau, nu incerca sa inlocuiesti piesa singur!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura