Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Out Of stock
Descriere
Toata lumea se imbolnaveste din cand in cand. De obicei se intampla cand te astepti mai putin. Recomandarea tuturor este sa ne imunizam din timp. Acelasi lucru te sfatuim si noi sa faci in cazul buldoexcavatorului tau. Nu-l lasa sa ajunga in punctul in care are nevoie de o vizita la un service. Comanda noua bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 420E si imbunatateste performanta utilajului tau.

Pentru ca vrem sa te bucuri de produse de calitate, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un apel telefonic colegii nostri te vor lamuri in legatura cu bucsa potrivita pentru utilajul tau. Avem o gama larga de produse de calitate si vrem sa fim siguri ca ceea ce comanzi este si ceea ce iti trebuie.

Bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 420E - o piesa mica, un impact puternic
O bucsa de calitate cum este aceasta poate sa iti transforme buldoexcavatorul dintr-unul bun, intr-unul fiabil. Bucsele au rolul de a crea o punte intre doua piese de metal. Aceste piese de metal, atunci cand se ating in timpul utilizarii, produc vibratii puternice. In absenta unei bucse de calitate, aceste vibratii devin socuri care afecteaza utilajul. De aceea noi iti recomandam aceasta bucsa. Prelungeste durata de viata si performanta buldoexcavatorului cu bucsa adecvata.

Oricand ai nevoie, serviciul nostru de consultanta tehnica iti este la dispozitie
Cand vine vorba de utilajul tau vrei mereu sa cumperi ce este mai bun. Chiar daca un produs este de calitate, aceasta din urma se va resimti doar daca se potriveste cu masinaria ta. Pentru a nu risipa timp in cautarea bucsei potrivite, suna-ne pe noi. Serviciul de consultanta tehnica este gratuit si la un telefon distanta. Noi iti putem spune in functie de nevoile tale exact ce sa cumperi.

Livrare
Intr-un mod miraculos, livratorii nostri reusesc de fiecare data sa iti aduca orice produs in doar 24 de ore! Comanda azi o noua bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420E online sau telefonic, iar ea va ajunge la tine maine.

Montaj
Ca toate sa mearga bine atunci cand vine vorba de utilaje masive si piese fragile, noi recomandam sa apelezi mereu la un mecanic autorizat. Cu ajutorul lui, piesa si utilajul vor putea functiona in conditii optime, iar tu sa te bucuri de calitatea produselor ACN. In cazul in care nu doresti sa apelezi la un service, ne poti suna pe noi! Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit poti obtine informatii utile si practice despre montajul bucsei.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura