Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Out Of stock
Descriere
Traim intr-o lume a vitezei, in care daca ceva nu este mare, impunator sau galagios, il consideram a fi neimportant. Mereu cu gandul la viitor, uitam sa acordam atentie lucrurilor din prezent. La fel se intampla si cu utilajele de constructii. Stim cat de mult iti doresti sa finalizezi proiecte, dar credem ca este important sa nu scapi din priviri detaliile. Unul dintre acestea este bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442D cu care ii vei imbunatatii starea buldoexcavatorului tau inca de la prima folosire.

Pentru ca vrem ca tu sa iti respecti termenele de finalizare a diverselor tale proiecte, iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Ca bucsa aleasa sa fie cea potrivita, ar trebui sa pierzi timp analizand oferte si dimensiuni. Apeland la serviciul nostru, vei obtine toate informatiile necesare si vei fi ghidat spre bucsa ideala pentru tine de unul dintre expertii nostri!

Folosest bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442D si finalizeaza orice proiect fara intreruperi!
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua elemente de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi de el la maxim!

Cu un expert alaturi, orice este posibil!
Stim cat de mult valoareaza pentru tine utilajul tau. De aceea, ne dorim ca ceea ce cumperi pentru el sa fie produsul corespunzator. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, iar noi te vom indruma spre bucsa potrivit tipului tau de buldoexcavator. Nu mai irosi timp pretios; ACN Piese Utilaje iti este alaturi la fiecare pas!

Livrare
Asa cum iti raspundem rapid la telefon, la fel iti trimitem si piesele comandate. Comanda online sau prin telefon, iar bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 442D va ajunge la tine in doar 24 de ore!

Montaj
Stim cat de mult vrei sa te bucuri de produsele noastre de calitate, iar in urma primirii coletului mai ai de indeplinit un singur pas. Ca sa te poti folosi de bucsa cumparata, aceasta trebuie montata corespunzator. Suna la serviciul nostru de consultanta tehnica, iar colegii nostri te vor indruma spre cel mai ai apropiat service partener. Pentru montajul corect, lasa un mecanic autorizat sa se ocupe!

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura