Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Out Of stock
Descriere
Lumea din jurul nostru pare mereu sa se orienteze spre lucrurile complexe, crezand ca acelea sunt solutiile la diferite probleme. Ei bine, noi spunem ca nu este intotdeauna acesta cazul. Bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442E nu pare sa fie o piesa prea importanta, date fiind dimensiunea si simplitatea ei. Totusi, noi iti spunem ca aceasta este piesa care ii va imbunatatii capacitatea de munca a buldoexcavatorului tau. Cu un mic detaliu poti schimba o intreaga poveste!

Ca bucsa sa isi indeplineasca rolul ei atat de important, este important ca ea sa se potriveasca la fix cu utilajul tau. Pentru a fi sigur ca produsul pe care-l comanzi este cel ideal pentru masinaria ta, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Expertii nostri sunt mereu disponibili sa te indrume spre alegerile corecte pentru tine si afacerea ta.

Vrei ca buldoexcavatorul tau sa fie cel mai bun de pe santier? Alege bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 442E
Bucsa are rolul de a crea o legatura stransa intre doua elemente de metal. In timpul functionarii, piesele de metal se ating intre ele, cauzand vibratii. Cu aceasta bucsa in componenta buldoexcavatorului tau, vibratiile respective vor fi amortizate. Astfel, perioada de functionare a utilajului, dar si durata de viata a componentelor acestuia va fi prelungita. Comanda acum bucsa noastra pentru a te asigura ca utilajul tau are parte de multe zile lucrate, si mai putine zile in service.

Ai nevoie de informatii in plus? ACN Piese Utilaje este la dispozitia ta!
Cand vine vorba de utilajele tale dragi si importante, vrei sa fii sigur ca alegerile pe care le faci sunt corecte inca din prima incercare. De aceea am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Intrebarile tale isi gasesc raspunsul la doar un apel telefonic distanta!

Livrare
Suntem mai rapizi decat niste soricei in cautare de branza! Cu serviciul nostru de livrare rapida, bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 442E te va gasi mai repede decat poti spune excavatie. Comanda acum online sau prin telefon si nu vei fi nevoit sa astepti cu zilele. Bucsa ta va ajunge la tine in doar 24 de ore ca tu sa te poti intoarce la cele importante - sapaturile si distractia pe santier. Prin curierii nostri, bucsa ajunge la tine chiar a doua zi!

Montaj
Asa cum te-am obisnuit, iti oferim produse si servicii de cele mai inalta calitate, gandite pentru tine. Dar ca aceste produse sa ramane la calitatea lor superioara, ele trebuie montate corespunzator. Sugeram sa apelezi intotdeauna la un mecanic autorizat pentru montarea pieselor. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura