Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Out Of stock
Descriere
Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 442E - doza de nebunie din lumea constructiilor! Nu stim ce se intampla in mintea ei, dar mereu reuseste sa faca buldoexcavatorul sa se miste intr-un ritm frenetic. Ea este un exemplu al calitatii si durabilitatii in industria constructiilor, menita sa reziste la cele mai dure conditii de lucru. Prin contributia ei la stabilitate si control, aceasta piesa se asigura ca fiecare miscare a buldoexcavatorului este executata cu precizie. Este elementul care transforma o masinarie imensa si dura intr-un instrument de lucru precis si de exceptie.

Ca instrumentul acesta sa isi indeplineasca rolul mult promis, exista un aspect la care trebuie sa fii atent. Bucsa pe care o vrei trebuie sa se potriveasca cu buldoexcaavtorul pe care-l ai. Daca nu, se vor intampla mia multe rele decat bune! Vrei sa fii sigur ca faci alegerea corecta? Poti apela la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! Cu ajutorul nostru mereu vei lua alegeri corecte pentru utilajele si afacerea ta!

Comanda bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 442E - buldoexcavatorul tau iti va multumi!
In comparatie cu un buldoexcavator, bucsa este un element atat de mic incat poate parea neimportant. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. Bucsele au rolul de a amortiza vibratiile cauzate de doua metale care se lovesc, iar in cazul oalei cilindru ridicare cupa fata, acest lucru se intampla la fiecare utilizare. De aceea iti recomandam sa folosesti aceasta bucsa pentru buldoexcavator. Ii vei oferi masinariei tale sansa de a sta mai mult timp pe santier si mai putin timp in service. Odata cu aceasta bucsa alegi fiabilitate si prelungirea vietii componentelor utilajului tau.

Cand dai de greu, ACN Piese Utilaje iti sare in ajutor!
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Livrare
Aici la ACN Piese Utilaje nu doar produsele sunt de inalta calitate, ci si serviciile! Comanda azi bucsa tija cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 442E de pe site-ul nostru online sau prin apel telefonic si ea va ajunge la tine in doar 24 de ore. Nu rata ocazia de a folosi produse de calitate care ajung la tine de pe o zi pe alta!

Montaj
Stim cat de mult vrei sa te bucuri de produsele noastre de calitate, iar in urma primirii coletului mai ai de indeplinit un singur pas. Ca sa te poti folosi de bucsa cumparata, aceasta trebuie montata corespunzator. Bucsa aceasta se monteaza pe tija cilindru de la cupa fata. Suna la serviciul nostru de consultanta tehnica, iar colegii nostri te vor indruma spre cel mai ai apropiat service partener. Pentru montajul corect, lasa un mecanic autorizat sa se ocupe!

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura