Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Out Of stock
Descriere
Inca te intrebi unde vei putea gasi bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 416C - produsul necesar utilajului tau? Este chiar la noi in depozit, gata sa vina catre tine! Noi iti garantam calitatea si rezistenta acestui produs. Materialele din care acesta este conceput ii vor crea o durabilitate mai mare, putand ca tu sa te bucuri mai mult de ceea ce ACN Piese Utilaje furnizeaza catre clientii sai.

Cum am mentionat anterior, in situatiile in care tu ramai in pana, ACN Piese Utilaje este gata sa te ajute cu orice produs ai nevoie din sfera agriculturii sau a constructiilor. Tot ce trebuie sa faci e sa ne dai imediat de stire. Alaturi de echipa noastra amabila, vei avea parte si de consultanta. In acest fel, noi vom sti cu precizie ce piesa iti lipseste.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 416C - alegerea ta de incredere pentru o eficienta de durata!
Iata cateva detalii tehnice, care sigur iti vor prinde bine: aceasta piesa se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului. Astfel, bucsa preia uzura din articulatia in care este montata, fiind un element-cheie pentru utilajul tau.

Consultanta din partea specilistilor - fara niciun cost!
Echipa noastra iti sta la dispozitie cu serviciul de consultanta gratuita. Acesta include sfaturi si informatii raportate la orice nelamurire ai avea: intretinerea, livrarea sau chiar montajul piesei comandate. In plus, te rugam sa nu eziti daca mai ai si alte chestiuni pe care nu le-ai inteles. ACN Piese Utilaje prezinta un personal amabil, gata sa te ajute oricand.

Livrare
Pentru ca lumea se afla intr-o continua miscare, iar timpul este resursa cea mai importanta, iti vom trimite produsul bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C chiar acum, daca o comanzi la telefon sau chiar direct pe site-ul nostru. Vei intra in posesia bucsei in apr0ximativ 24 de ore. Si nu uita? daca ai drum pana in apropiere de Bucuresti, unde se afla sediul nostru, poti ridica piesa chiar tu!

Montaj
Este necesar sa ai grija la montaj! O instalare necorespunzatoare nu va aduce rezultatele dorite, iar cei din jurul tau vor fi pusi in pericol. Pentru ca aceste neplaceri sa fie evitate, noi iti recomandam serviciile unui expert. In acest fel, te vei bucura de calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura