Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428F2
Out Of stock
Descriere
Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F2 - coechipierul nevazut, dar indispensabil in echipa utilajelor! Daca am compara-o cu ceva, bucsa ar fi ca o nota muzicala care transforma o melodie obisnuita intr-un hit de top. Desi poate parea neinteresanta la inceput, bucsa are abilitatea de a transforma fiecare miscare a buldoexcavatorului intr-o simfonie a eficientei. Cu precizie si consistenta, aceasta piesa contribuie la finalizarea oricarui proiect. Este acea piesa de puzzle care face ca toate celelalte sa se potriveasca perfect, asigurandu-se ca toate proiectele tale vor arata ca niste capodopere.

Totusi, ca opera de arta sa prinda un sens la final, tu esti nevoit sa faci o alegere importanta. Bucsa pe care doresti sa o achizitionezi trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de buldoexcavator. Pentru fiecare utilaj de acest tip, exista componente specifice. Daca tu nu folosesti piesele potrivite, masinaria ta va avea de suferit. Ca sa fii sigur ca asta nu se intampla, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Expertii nostri te vor ajuta sa iei decizia corecta!

Pentru a-i face un bine buldoexcavatorului tau, comanda chiar azi bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428F2
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este ce a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

Cand piesele de utilaje iti dau batai de cap, lasa ACN Piese Utilaje sa te ajute!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda bucsa tija cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428F2 online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj
Montarea bucselor nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de buldoexcavatorul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna-ne si iti oferim contactul unui mecanic priceput din apropierea ta. Aceasta bucsa se monteaza pe tija cilindru de la cupa fata.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura