Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F2
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti un produs mic, dar de impact atunci ai ajuns unde trebuie! Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432F2 face ca buldoexcavatorul sa se miste rapid si eficient pe santier. Daca am compara-o cu ceva, bucsa ar fi ca acea rubrica de stiri pozitive care aduce un zambet pe chipul cititorilor. Cu ajutorul ei, utilajul tau va fi mai fiabil, proiectele tale se vor finaliza la termen, iar afacerea ta va prospera! Toate acestea cu doar o bucsa? Gresit? nu este doar o bucsa! Este eroul fara pelerina de pe santier!

Ca acest produs sa iti indeplineasca rolul promis, intre el si utilaj trebuie sa existe o conexiune. Acea conexiune este ca cei doi sa se potriveasca. Daca bucsa cumparata nu se potriveste, in loc de erou, ea va deveni un ticalos care strica tot! Ca sa fii sigur ca nu comanzi gresit, mai bine apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuit! Cu ajutorul expertilor nostri, nu ai cum sa dai gres!

Bucsa tija cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 432F2 - produsul indispensabil de pe santier!
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este ce a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

Economiseste timp! Intreaba un expert pentru a alege mereu corect!
Alegerile corecte nu se fac niciodata usor; mai ales daca nu esti sigur de deciziile tale. Pentru ca ne dorim doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic te putem ajuta sa cumperi bucsa potrivita pentru buldoexacavtorul tau.

Livrare
Aici la ACN Piese Utilaje nu doar produsele sunt de inalta calitate, ci si serviciile! Comanda azi bucsa tija cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 432F2 de pe site-ul nostru online sau prin apel telefonic si ea va ajunge la tine in doar 24 de ore. Nu rata ocazia de a folosi produse de calitate care ajung la tine de pe o zi pe alta!

Montaj
Stim cat de importanta este calitatea pentru tine; de aceea ai ales ACN. Chiar de aceea, inainte sa te apuci sa montezi noua bucsa, iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Astfel vei fi sigur ca bucsa va performa la calitatea promisa. Daca totusi nu poti apela la un mecanic, suna-ne pe noi! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica iti vom oferi sfaturi despre un montaj corect al piesei.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura