Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Out Of stock
Descriere
Nu e intotdeauna usor sa treci peste o zi grea si stresanta. Dar ce functioneaza mereu atunci cand esti obosit si suparat? O vorba dulce si o imbratisare din partea celor dragi. Ei bine, in cazul unui buldoexcavator, acestea nu sunt posibile. Chiar si asa, noi venim o solutie. Bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428E este echivalentul perfect care iti va ajuta utilajul sa functioneze optim o perioada mai lunga de timp.

Pentru ca stim cat de multi tii la utilajul tau si intelegem si cat de pretios este timpul tau, iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Ca sa nu pierzi timp cautand dupa bucsa potrivita, ne poti suna pe noi! Expertii nostri iti vor spune exact care este piesa optima pentru buldoexcavatorul tau.

Bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 428E nu te lasa la greu!
Bucsa, in ciuda dimensiunilor sale mici, detine un rol urias in cadrul oricarui utilaj. Imagineaza-ti-o ca pe un mic pivot silentios in inima utilajului tau. Ea faciliteaza miscarea lina a componentelor, contribuind la precizia operatiunilor de constructie. Fara bucsa potrivita, fiecare miscare ar fi o provocare, iar uzura ar fi inevitabila. Asadar, pentru buldoexcavatorul tau, bucsa va fi un erou tacut care asigura eficienta si durabilitate in fiecare zi de munca.

Ai nevoie de ajutor? Noi suntem aici pentru tine si afacerea ta!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428E online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta bucsa, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura