Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428
Out Of stock
Descriere
Bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 428 - adesea subestimata, dar intotdeauna esentiala pentru succesul pe santier. Cu o rezistenta remarcabila si abilitatea de a gestiona tensiunile si presiunile constante, bucsa reprezinta elementul-cheie. Cu ajutorul ei, performanta utilajului tau se va mentine in varf! Acest element, aparent simplu, este motorul ascuns al performantei si fiabilitatii. Acest produs garanteaza ca fiecare operatiune va decurge fara probleme si cu eficienta maxima.

Promisiunile pot fi multe, dar ca ele sa si devina realitate mai trebuie indeplinit un pas. Ca totul sa decurga conform planului, tu trebuie sa te asiguri ca bucsa comandata este cea potrivita. Nu esti sigur? Niciun stres? serviciul nostru de consultanta tehnica este aici sa te lamureasca cu orice! Cu un simplu apel vei afla tot ce trebuie sa stii despre bucsa dorita.

Nu mai irosi timpul! Comanda bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 428 si bucura-te de proiecte finalizate la termen!
Buldoexcavatorul este format din numeroase piese metalice, care in timpul utilizarii ajung sa se atinga intre ele. In momentul atingerii lor se creaza vibratii puternice. Bucsa aceasta este menita sa creeze o legatura intre doua asemenea si sa amelioreze orice socuri s-ar forma. Cu ajutorul micului amortizor, utilajul poate functiona pe o durata mai lunga de timp. Achizitioneaza azi bucsa noastra si iti garantam ca buldoexcavatorul tau va petrece mai mult timp pe santier si mai putin in service.

Serviciul de consultanta tehnica gratuit este mereu disponibil sa iti raspunde la intrebari!
Ca totul sa fie bine, iar afacerea ta sa prospere, este indicat ca deciziile luate sa fie mereu potrivite. Pentru ca vrem sa iti fim intotdeauna de folos, iti putem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare, nelamurire sau confuzie pot fi rezolvate cu un singur apel telefonic. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Pentru ca la ACN Piese Utilaje facem parte dintr-un ecosistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428 la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj
Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura