Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Out Of stock
Descriere
Utilajele de constructii sunt mereu vedetele de pe santier. Cu ajutorul lor, poti mereu finaliza orice proiect, oricat de indraznet ar fi. De aceea este foarte important ca aceste masinarii sa functioneze corect cat mai mult timp posibil. Pentru a asigura o functionare fiabila a buldoexcavatorului tau ai nevoie de o unealta specifica, de calitate. Bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 416C este ingredientul de care are nevoie maxima utilajul tau!

Si ca orice reteta, compozitia se omogenizeaza doar cu ingredientele potrivite. La fel se intampla si cu buldoexcavatorul tau. Bucsa dorita isi va face efectul doar daca se potriveste la fix cu utilajul tau. Cu ajutorul serviciului de consultanta tehnica gratuit, poti afla in doare cateva minute care este bucsa potrivita masinariei tale.

Cu bucsa cilindru inclinare cupa fata Caterpillar 416C orice proiect devine o joaca!
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

ACN Piese Utilaje iti este alaturi in luarea oricarei decizii pentru afacerea ta!
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta, montaj si altele.

Livrare
Pentru ca tu sa te convingi de calitatea serviciilor noastre iti oferim produsul prin livrare in doar 24 de ore! Plaseaza o comanda online sau prin telefon, iar bucsa oala cilindru inclinare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416C va ajunge la tine chiar maine!

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura