Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Out Of stock
Descriere
Utilajele de constructie pot parea niste masinarii extrem de complicate, compuse din piese mari si puternice. Dar nu este intotdeauna cazul, caci bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416E este o componenta mica. Desi marimea ei nu pare impresionanta, ea are o relevanta majora atunci cand iti doresti un utilaj fiabil. Comanda acum aceasta bucsa pentru a-i da buldoexcavatorului tau sansa de a lucra mai mult si mai eficient.

Stim cat este de important utilajul tau pentru tine si afacerea ta. Si stim cat de important este ca piesele cumparate sa fie cele potrivite. Tocmai de aceea iti oferim un serviciu rapid si de calitate. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, iar colegii nostri te vor ajuta sa alegi corect. Nu face alegeri pripite; consulta-te cu un specialist!

Micuta bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416E - exact ce cautai!
Desi nu pare foarte importanta, bucsa are un rol esential in mentinerea utilajului in conditii optime de functionare. Aceasta are rolul de a crea o punte intre doua piese de metal, asigurand ameliorarea vibratiilor puternice. In lipsa socurilor, componentele buldoexcavatorului nu necesita reparatii sau inlocuiri. Achizitioneaza azi bucsa, iar utilajul tau iti va multumi!

Mereu vei face alegerea potrivita cu un serviciu de consultanta tehnica alaturi!
Pentru ca bucsa sa isi indeplineasca rolul ei atat de important, tu trebuie sa o cumperi pe cea potrivita utilajului tau. Ca sa nu mai ai batai de cap si cu acest aspect, noi iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta tehnica gratuit. Ne suni si iti spunem noi de care bucsa ai nevoie!

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416E va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Calitatea produselor pe care ti le oferim este superioara, dar ca ea sa se resimta este necesar un montaj corect. Pentru a nu deteriora produsul sau utilajul, noi iti sugeram sa mergi la un mecanic autorizat. In cazul in care nu cunosti vreunul, poti apela la noi. Serviciul nostru de consulnta tehnica gratuit iti ofera sfaturi si indicatii despre montajul corespunzator al pieselor cumparate.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura