Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
R1XTBYNW-MS
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati calitatii si economiei de costuri. Produsul nostru - bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424D -  este realizat dintr-un material durabil. In plus, nu doar ca reduce frecarea, ci si asigura un interval de intretinere mai lung, economisind, astfel, timp si bani. Cu piesele noastre, investitia in calitate se traduce intr-un randament excelent. Descopera avantajele bucselor noastre si transforma-ti investitia intr-un succes pe termen lung.

Noi ne angajam sa aducem eficienta si performanta in industria agricola si de constructii. Oferim o gama completa de utilaje de top, cu tehnologie de varf si durabilitate in timp. Echipa noastra de experti este aici pentru a te ghida in alegerea celor mai bune echipamente pentru nevoile tale. Cu ACN Piese Utilaje, proiectele tale devin realitate!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424D - cea mai inalta performanta pentru echipamentele tale!
In spatele fiecarei masini performante, se afla bucse de inalta calitate. Acesti eroi nestiuti reduc frecarea, prelungesc durata de viata a componentelor si asigura o functionare eficienta. Descopera puterea acestor piese mici si investeste in bucse de calitate pentru afacerea ta. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Calitatea consultantei - fara pret!
Indiferent de provocarea cu care te confrunti in afacerea ta, consultanta noastra gratuita poate oferi solutia potrivita. Cu o echipa de specialisti dedicati, suntem aici pentru a identifica problemele si pentru a-ti oferi sfaturi valoroase. Profita de consultanta gratuita si da startul schimbarii in afacerea ta!

Livrare
Stim ca esti in criza de timp. De aceea, odata ce comanda este confirmata, noi trimitem piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424D chiar la tine acasa! Tot ce trebuie tu sa faci este sa ne apelezi pentru a realiza comanda sau chiar sa completezi formularul de pe site. Promitem promptitudine si calitate!

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are produsul nostru.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura