Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 426F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426F2
Cod produs
WAJRCZ1N-MS
Out Of stock
Descriere
Suntem la varful tehnologiei in ceea ce priveste bucsele. Cu materiale avansate si inovatie continua, iti prezentam bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426F2 - piesa ce va face diferenta la utilajul tau. In plus, produsele noastre iti vor depasi asteptarile. Fie ca esti in cautarea performantei maxime sau a rezistentei la uzura, ACN Piese Utilaje are cea mai buna oferta pentru tine. Exploreaza viitorul cu piesele noastre de ultima generatie.

Fiabilitatea si durabilitatea sunt esentiale in utilizarea utilajelor agricole si de constructii. La ACN Piese Utilaje, suntem mandri ca oferim echipamente de calitate superioara, construite pentru a rezista in cele mai dificile conditii. Cu noi alaturi de tine, poti avea incredere ca echipamentele tale vor lucra in conditii optime, indiferent de provocarile pe care le intampini.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426F2 - o piesa de precizie pentru o functionare fara probleme!
Bucsa este ca un punct de conexiune magic in lumea industriei. Ea aduce laolalta parti mobile, deschizand usi catre oportunitati nenumarate. Fara bucse de incredere, masinile si echipamentele nu ar putea functiona cu aceeasi eficienta si durabilitate. Asadar, nu subestimati importanta acestei piese mici, dar vitale, in lumea comerciala. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Descopera solutiile tale cu consultanta gratuita!
Multi antreprenori de succes au un secret: consultanta. Si secretul nostru este ca o oferim gratuit! Cu expertiza noastra variata si solutii personalizate, suntem aici pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Descopera cum consultanta noastra gratuita poate deveni secretul succesului tau.

Livrare
Bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426F2 pleaca spre tine chiar acum daca vei comanda prin intermediul uneia din cele doua modalitati, pe care noi ti le punem la dispozitie: direct pe site sau apelandu-ne, la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei intra in posesia acestei piese in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are produsul nostru.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura