Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
TCRK7B3P-MS
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de alegerea bucsei potrivite pentru masinile si echipamentele tale, nu face compromisuri. Cu bucsa sanie rotire brat Caterpillar 428B - piesa noastra, ai la indemana puterea fiabilitatii. Aceasta bucsa a fost proiectata pentru a face fata celor mai exigente cerinte ale industriei si pentru a asigura o functionare fara probleme. In plus, vei beneficia de o performanta constanta si eficienta maxima. Aceasta reduce frecarea si uzura, contribuind la durabilitatea echipamentului tau. Calitatea si fiabilitatea acestei componente te vor impresiona de la prima utilizare. Actualizeaza-ti echipamentele astazi si vei experimenta diferenta pe care o poate face bucsa noastra in operatiunile tale zilnice.

ACN Piese Utilaje se concentreaza in special pe clientii activi in agricultura si constructii, doua domenii extrem de exigente in care pot aparea intreruperi neasteptate din cauza problemelor tehnice. Cu toate acestea, interventiile de durata pot fi executate cu succes atunci cand dispunem de piese si servicii de cea mai buna calitate, iar clientii nostri fac alegeri intelepte in ceea ce priveste piesele si serviciile noastre. Oferim bucsi pentru rotatia saniei bratului spate al buldoexcavatorului Caterpillar 416, astfel incat profesionistii din aceste industrii sa aiba la dispozitie piese de cea mai inalta calitate pentru a-si mentine utilajele in conditii excelente si pentru a minimiza intreruperile neprogramate in munca lor.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 428B - un produs cu eficienta maxima!
Economii durabile incep cu bucsele noastre de incredere. Aceste componente mici, dar vitale, pot ajuta la reducerea costurilor de intretinere si la cresterea rentabilitatii afacerii tale. Cu ACN Piese Utilaje, poti face economii semnificative pe termen lung, fara a compromite calitatea sau performanta. Totodata, este necesar de mentionat ca produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Parteneriat gratuit pentru succesul afacerii tale!
Descopera cum consultanta noastra gratuita iti va transforma afacerea intr-una de succes, in mod garantat. Considera-ne partenerii tai de incredere, pentru ca poti apela la noi fara ezitare. Echipa noatra este formata din specialisti amabili, care iti vor raspunde la orice neclaritate, in legatura cu transportul, intretinerea si montajul piesei.

Livrare
Suntem constienti ca timpul tau este pretios, asa ca serviciile de livrare pentru piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428B sunt rapide si eficiente, ajungand la tine acasa in cel mult 24 de ore. Cu un simplu apel sau o solicitare online, noi ti-am si trimis bucsa. Si daca esti in apropiere, fa-ne o vizita la sediu, in apropiere de Bucuresti, unde poti sa ridici personal comanda.

Montaj
Daca montajul este realizat ca la carte, nu exista motive de ingrijorare. Noi iti recomandam sa fii responsabil si sa apelezi cu incredere la un profesionist. In acest fel, te asiguri ca nu vor exista neplaceri ulterioare si nici nu vei pune alte persoane in pericol! Daca nu cunosti un specialist, stai fara griji, iti vom trimite noi unul. Deja ne-am ocupat de tot.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura