Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 424B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424B
Cod produs
IAGQE12T-MS
Out Of stock
Descriere
Vibratiile si zgomotele nedorite pot deteriora echipamentul si eficienta. Cu bucsele noastre de ultima generatie, poti obtine o experienta de functionare mai lina si mai sigura. Asadar, iti prezentam piesa bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424B2 - o bucsa inovatoare, care minimizeaza uzura, sporind astfel viata echipamentelor tale. In plus, materialul rezistent si calitatea superioara reprezinta doi factori esentiali pentru performanta buldoexcavatorului tau. Alege bucsele noastre pentru confort!

ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere pentru toate nevoile tale de utilaje agricole si de constructii. Oferim o gama variata de echipamente de cea mai inalta calitate. Cu servicii de consultanta specializata si suport tehnic de exceptie, suntem aici pentru a-ti sustine afacerea si proiectele. Descopera solutiile noastre si creste-ti eficienta!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424B2 - fiabilitate pentru industria ta!
In lumea industriei, uneori, cele mai mici piese au cel mai mare impact. Acesta este cazul bucsei - piesa care se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului. Cu toate ca pare un detaliu insignifiant, bucsa este cheia unei functionari eficiente a multor masini si echipamente industriale. Ea actioneaza ca o legatura esentiala intre piese mobile, reducand frictiunea si uzura.

Consultanta gratuita pentru obiectivele tale!
La ACN Piese Utilaje, credem ca fiecare afacere merita sansa de a atinge succesul. De aceea, oferim consultanta gratuita pentru a-ti ghida afacerea pe calea cea buna. Cu experti in diverse domenii, suntem aici pentru a raspunde la intrebarile tale si a te ajuta sa-ti atingi obiectivele. Profita de consultanta noastra gratuita si descopera cum poti creste si dezvolta afacerea ta!

Livrare
Stim ca esti in criza de timp. De aceea, odata ce comanda este confirmata, noi trimitem piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424B2 chiar la tine acasa! Tot ce trebuie tu sa faci este sa ne apelezi pentru a realiza comanda sau chiar sa completezi formularul de pe site. Promitem promptitudine si calitate!

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are produsul nostru.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura