Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 424B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424B
Cod produs
H9AXI7BR-MS
Out Of stock
Descriere
Ai auzit vreodata vorbindu-se despre magia bucselor? La ACN Piese Utilaje, transformam aceasta magie in realitate! Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424B este solutia perfecta pentru a aduce utilajul tau la viata. Aceasta mica, dar esentiala piesa, demonstreaza calitatea noastra superioara si angajamentul nostru fata de performanta de top pe termen lung. Mai mult decat atat, intretinerea bucsei se realizeaza foarte usor!

ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere, indiferent de nevoile tale. Cu o gama variata de produse perfecte pentru utilajele tale agricole si de constructii, suntem pregatiti sa raspundem rapid cerintelor tale. Echipa noastra de specialisti este aici pentru a oferi consultanta personalizata si solutii adaptate. Indiferent daca ai nevoie de piese sau de sfaturi, suntem aici sa te sustinem.

Alaturi de bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424B poti construi viitorul!
Aceasta mica piesa joaca un rol crucial in asigurarea miscarii precise si fara probleme a utilajului tau. La ACN Piese Utilaje, avem incredere in calitatea produselor noastre si suntem aici sa iti oferim incredere in functionarea optima a utilajului tau. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorlui.

Ai nevoie de consultanta gratuita in domeniul utilajelor? Nu-ti face griji, suntem aici pentru tine!
La ACN Piese Utilaje, consultanta vine fara nicio obligatie financiara. Echipa noastra de specialisti este gata sa te ajute in identificarea problemelor tehnice, gasirea pieselor potrivite si oferirea de sfaturi valoroase cu privire la montaj. Contacteaza-ne si lasa-ne sa facem munca grea pentru tine!

Livrare
Nu trebuie sa ne mai spui ca te grabesti, pentru ca stim deja asta! De aceea, daca vei comanda acum bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424B - produsul nostru, ea va ajunge la tine in 24 de ore. Poti comanda telefonic sau direct pe site.

Montaj
Fii responsabil! Nu incerca sa inlocuiesti piesa de unul singur, pentru ca exista posibilitatea sa te pui in pericol sau chiar sa pui viata altor persoane in pericol. Apeleaza la un specialist in domeniu sau, daca nu cunosti unul, lasa-ne de stire ca sa te punem noi in legatura cu serviciile unui expert.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura