Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 427F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 427F2
Cod produs
HNXQ2ESI-MS
Out Of stock
Descriere
Bucsele noastre reprezinta o punte catre oportunitati nenumarate. Iata unul dintre produsele noastre de top: bucsa sanie rotire brat Caterpillar 427F2 - perfecta pentru buldoexcavatorul tau. Este realizata din cel mai bun material, intretinerea este usoara, iar aceste aspecte ii ofera produsului nostru mai mult timp alaturi de tine si de echipamentul tau. In plus, o investitie in piese de calitate inseamna o investitie in viitorul eficientei si rentabilitatii tale. Descopera potentialul neexplorat alaturi de ACN Piese Utilaje.

ACN Piese Utilaje este aici pentru tine, avand o gama diversificata de produse numai bune pentru utilajele tale agricole si de constructii. Tu ne spui ce nevoi ai, iar noi iti raspundem cu promptitudine. Asadar, ACN Piese Utilaje este aliatul tau principal. In plus, echipa noastra este gata sa iti ofere cele mai bune servicii si sfaturi personalizate, in functie de solicitarile tale.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 427F2 - temelia succesului tau!
Bucsa, in aparenta - o piesa mica, prezinta un rol crucial in asigurarea unei miscari de rotatie precise si fara probleme a utilajului tau. Aceasta componenta are o contributie esentiala in mentinerea si functionarea optima a buldoexcavorului. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului. Ai incredere in calitatea produselor noastre! Ai incredere in ACN Piese Utilaje!

Consultanta care nu costa nimic, dar care valoreaza totul!
Noi credem in succesul afacerii tale. Din acest motiv, oferim consultanta complet gratuita, pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele. Ne pasa de tine, asa ca ne poti intreba, fara ezitari, despre livrare, montaj, intretinere si nu numai. Avem o echipa foarte amabila, ce te va ajuta oricand.

Livrare
Suntem constienti ca timpul tau este pretios, asa ca serviciile de livrare pentru piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 427F2 sunt rapide si eficiente, ajungand la tine acasa in cel mult 24 de ore. Cu un simplu apel sau o solicitare online, noi ti-am si trimis bucsa. Si daca esti in apropiere, fa-ne o vizita la sediu, in apropiere de Bucuresti, de unde poti sa ridici personal comanda.

Montaj
Daca montajul este realizat ca la carte, nu exista motive de ingrijorare. Noi iti recomandam sa fii responsabil si sa apelezi cu incredere la un profesionist. In acest fel, te asiguri ca nu vor exista neplaceri ulterioare si nici nu vei pune alte persoane in pericol! Daca nu cunosti un specialist, stai fara griji, iti vom trimite noi unul. Deja ne-am ocupat de tot.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura