Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426
Cod produs
Z85KRMBI-MS
Out Of stock
Descriere
Stim ca fiecare utilaj are nevoi unice. De aceea, iti oferim spre vanzare bucse personalizate care se potrivesc perfect cu cerintele tale. Iata bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426 - un exemplu perfect al calitatii superioare si al rezistentei extraordinare. Cu o gama variata de materiale si tehnologii, suntem pregatiti sa realizam solutia ideala pentru echipamentul tau. Descopera cum bucsele noastre personalizate pot aduce performanta exceptionala in afacerea ta!

Nu suntem doar furnizori de utilaje, suntem si parteneri de incredere. La ACN Piese Utilaje, oferim suport tehnic de exceptie pentru fiecare produs pe care il furnizam. Echipa noastra este disponibila pentru a te pune in legatura cu experti in domeniu, pentru servicii de montaj. Cu noi, sunteti intotdeauna sustinuti.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426 - un produs inovator pentru provocarile viitorului!
Inovatia in miscare incepe cu bucsele noastre de inalta tehnologie. Noi suntem lideri in dezvoltarea bucselor care se adapteaza nevoilor specifice ale industriei tale. De la reducerea frecarii la tolerante stranse si rezistenta la uzura, bucsele noastre aduc tehnologia de varf in lumea industriala. Descopera cum produsul nostru poate face diferenta in afacerea ta. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Descopera puterea consultantei gratuite!
La ACN Piese Utilaje, nu oferim doar produse de inalta calitate, ci si consultanta gratuita pentru a-ti alege bucsele perfecte. Cu expertiza noastra vasta, suntem aici pentru a raspunde la intrebarile tale si a gasi solutii personalizate pentru nevoile tale. Alege calitatea, alege consultanta noastra si descopera cum bucsele pot face diferenta in afacerea ta. Contacteaza-ne astazi pentru o evaluare gratuita.

Livrare
Bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426 pleaca spre tine chiar acum daca vei comanda prin intermediul uneia din cele doua modalitati, pe care noi ti le punem la dispozitie: direct pe site sau apelandu-ne, la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei intra in posesia acestei piese in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are produsul nostru.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura