Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 426B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426B
Cod produs
ECAKJOGL-MS
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea durabilitatii si eficientei pe termen lung, atunci piesa noastra - bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426B - este alegerea potrivita. Realizata din materiale de inalta calitate si proiectata pentru a rezista la uzura, bucsa noastra mentine echipamentul tau in miscare si reduce costurile de intretinere. Cu noi alaturi de afacerea ta, poti avea incredere ca echipamentul tau va continua sa performeze la cel mai inalt nivel!

Lucreaza cu profesionisti! Cand vine vorba despre utilaje agricole si de constructii, ACN Piese Utilaje este cel mai bun aliat al tau. Echipa noastra de experti este gata, in orice moment, sa iti ofere informatii despre calitate produselor, materialul din care acestea sunt concepute si nu numai. Alege sa lucrezi cu noi si vei beneficia de un succes garantat in afacerea ta. Noua ne pasa!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426B - fii in pas cu tehnologia!
In spatele fiecarui echipament comercial performant, exista bucse care lucreaza in mod constant. Ele reduc frecarea, optimizeaza functionarea si mentin echipamentul in miscare. Bucsele sunt motorul nevazut al eficientei comerciale, facand posibila productia fara probleme si economisind resurse valoroase. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Descopera solutiile tale cu consultanta gratuita!
Cresterea afacerii tale poate fi o provocare, dar nu trebuie sa o faci singur. Cu consultanta noastra gratuita, poti creste cu incredere. Oferim sfaturi, ghidare si solutii pentru a-ti atinge obiectivele. Alatura-te noua si descopera cum poti face pasi siguri spre succes!

Livrare
Bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426B pleaca spre tine chiar acum daca vei comanda prin intermediul uneia din cele doua modalitati, pe care noi ti le punem la dispozitie: direct pe site sau apelandu-ne, la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei intra in posesia acestei piese in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Sfatul nostru, in materie de montaj, este ca instalarea pieselor sa fie realizata de catre o persoana specializata in acest domeniu. Astfel, se vor evita neplacerile, eventualele riscuri asupra ta sau a persoanelor din jur. In plus, te vei bucura de potentialul maxim pe care il are produsul nostru.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura