Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 426C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426C
Cod produs
CUN4MAYB-MS
Out Of stock
Descriere
Industria moderna se bazeaza pe eficienta si fiabilitate, iar bucsele noastre sunt elementele-cheie care asigura acest lucru. Mai concret, bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426C  este fix ceea ce tu ai nevoie pentru buldoexcavatorul tau. Aceasta este conceputa dintr-un material ultra-rezistent, calitativ si numai bun pentru nevoile tale. Nu uita ca mereu avem grija ca piesele noastre sa fie usor de intretinut. De asemenea, fiecare bucsa este proiectata pentru a face fata cerintelor ridicate ale afacerii tale si pentru a te ajuta sa atingi noi nivele de performanta.

Investitia in echipamente de calitate este investitia in viitorul afacerii tale. La ACN Piese Utilaje, punem calitatea pe primul loc. Oferim utilaje de incredere, care sa-ti ajute sa-ti maximizezi productivitatea si sa reduci costurile. Investeste in calitate, investeste in viitor!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 426C - fundamentul succesului tau!
In lumea comertului, bucsa este adevarata artizana a performantei. Ea transforma miscarea in eficienta si durabilitate, contribuind astfel la succesul afacerii tale. Indiferent de utilajul care necesita astfel de piese, bucsele sunt ceea ce face diferenta intre mediocritate si excelenta. De asemenea, produsul se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Intra in actiune cu consultanta gratuita de partea ta!
Investitia in consultanta noastra gratuita este investitia in viitorul afacerii tale. Oferim resursele si expertiza pentru a te ajuta sa-ti dezvolti afacerea si sa-ti atingi obiectivele. Nu amana succesul - profita de consultanta noastra gratuita astazi si investeste in viitorul tau!

Livrare
Suntem constienti ca timpul tau este pretios, asa ca serviciile de livrare pentru piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426C sunt rapide si eficiente, ajungand la tine acasa in cel mult 24 de ore. Cu un simplu apel sau o solicitare online, noi ti-am si trimis bucsa. Si daca esti in apropiere, fa-ne o vizita la sediu, in apropiere de Bucuresti, unde poti sa ridici personal comanda.

Montaj
Daca montajul este realizat ca la carte, nu exista motive de ingrijorare. Noi iti recomandam sa fii responsabil si sa apelezi cu incredere la un profesionist. In acest fel, te asiguri ca nu vor exista neplaceri ulterioare si nici nu vei pune alte persoane in pericol! Daca nu cunosti un specialist, stai fara griji, iti vom trimite noi unul. Deja ne-am ocupat de tot.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura