Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
83BIJKEG-MS
Out Of stock
Descriere
In cautarea unor solutii pentru a imbunatati eficienta si durabilitatea echipamentelor tale industriale? Cautarea se incheie aici, cu bucsa sanie rotire brat Caterpillar 428C - solutia perfecta pentru o functionare fara probleme si cu costuri reduse de intretinere. Ce face aceasta piesa atat de speciala? Este rezultatul cercetarii si dezvoltarii continue, avand in vedere cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Aceasta bucsa isi desfasoara rolul esential in utilajele tale, reducand semnificativ frecarea si uzura. In plus, este construita sa reziste la cele mai dificile conditii de lucru, ceea ce inseamna ca poti conta pe ea in orice moment.

In lumea agitata a industriei agricole si a constructiilor, fiecare decizie si fiecare investitie conteaza. La ACN Piese Utilaje, suntem aici pentru a-ti oferi solutii complete si eficiente pentru toate nevoile tale in domeniul utilajelor agricole si de constructii. Cu reputatie solida in industrie, suntem partenerul de incredere pe care te poti baza pentru a-ti imbunatati operatiunile si a-ti atinge obiectivele de afaceri. Iata de ce suntem alegerea preferata a multor fermieri si constructori din intreaga tara: avem o plaja variata de produse, consultanta noastra este gratuita, iar calitatea pieselor pe care le punem la vanzare este net superioara fata de orice alte piese de pe piata.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 428C - fiabilitate si durabilitate in utilaje!
In lumea industriala moderna, bucsa este o componenta mica, dar esentiala, care desfasoara un rol urias in functionarea corecta si eficienta a utilajelor. Cu toate ca poate parea insignifianta la prima vedere, acest produs asigura durabilitate, stabilitate si eficienta in varii aplicatii industriale. Astfel, considera ca bucsa este inima buldoexcavatorului tau! Si nu uita, aceasta piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Consultanta este din partea casei!
Tu doar spune-ne ce probleme ai, iar echipa noastra amabila iti va raspunde si te va lamuri. Asadar, intreaba, fara ezitare, despre montaj, intretinere, livrare si nu numai. Suntem aici pentru tine, gata sa te ajutam oricand. Pentru ca ne face de tine, ne pasa de afacerea ta!

Livrare
Suntem constienti ca timpul tau este pretios, asa ca serviciile de livrare pentru piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C sunt rapide si eficiente, ajungand la tine acasa in cel mult 24 de ore. Cu un simplu apel sau o solicitare online, noi ti-am si trimis bucsa. Si daca esti in apropiere, fa-ne o vizita la sediu, in apropiere de Bucuresti, unde poti sa ridici personal comanda.

Montaj
Daca montajul este realizat ca la carte, nu exista motive de ingrijorare. Noi iti recomandam sa fii responsabil si sa apelezi cu incredere la un profesionist. In acest fel, te asiguri ca nu vor exista neplaceri ulterioare si nici nu vei pune alte persoane in pericol! Daca nu cunosti un specialist, stai fara griji, iti vom trimite noi unul. Deja ne-am ocupat de tot.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura