Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 424BHD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424BHD
Cod produs
NVJ0U5TL-MS
Out Of stock
Descriere
In lumea industriei, fiecare detaliu conteaza, iar piesele noastre sunt inima utilajelor tale. Noi suntem specializati in bucse de inalta calitate. Astfel, iti prezentam bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424BHD - fabricata cu precizie, pentru a asigura o performanta fara probleme si o durabilitate exceptionala. Mai mult, materialul rezistent din care acest produs este realizat conduce la eficienta si economie de costuri. Descopera calitatea si fiabilitatea bucselor noastre si du-ti afacerea la un nivel superior!

ACN Piese Utilaje este aici pentru a raspunde nevoilor celor care isi desfasoara activitatea in agricultura si constructii, domenii notorii pentru solicitarile lor intense. In aceste industrii, unde sincopele in munca zilnica pot surveni in orice moment, cauzate de defectiuni tehnice neasteptate, echipamentele reprezinta coloana vertebrala a productivitatii. Desi aceste utilaje pot fi masive, sunt supuse unei uzuri constante si, din pacate, reparatiile devin neprevazute. Cu toate acestea, suntem aici pentru a oferi solutii durabile. Clientii nostri pot avea incredere in ACN Piese Utilaje, pentru a le furniza piese si servicii de cea mai inalta calitate.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 424BHD - o piesa durabila pentru un viitor mai stabil!
Bucsele sunt adevarate punti intre piesele mobile ale echipamentelor tale, asigurand o functionare lina si durabila. Ele reduc frecarea si vibratiile, contribuind astfel la extinderea duratei de viata a echipamentului. Cu bucse de incredere, poti fi sigur ca utilajul tau va function afara probleme! Nu uita, piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Consultanta de top la un cost zero!
Asadar, te incurajam sa suni cu incredere la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site-ul nostru, iar noi suntem aici pentru a-ti oferi informatii despre montaj, intretinere, livrare si multe altele! Cu specialisti experimentati la dispozitia ta, suntem pregatiti sa furnizam cele mai bune sfaturi personalizate. Cu ajutorul nostru, vei gasi solutii mai usoare pentru munca ta!

Livrare
Odata ce comanda ta a fost confirmata, bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424BHD va fi livrata in maxim 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara. Plata se va efectua doar dupa ce primesti produsul si il inspectezi. Plaseaza comanda online sau la telefon. Daca esti in zona Bucurestiului sau in apropiere, poti opta sa ridici personal produsul.

Montaj
Montajul trebuie executat cu atentie, deoarece o instalare gresita poate pune in pericol viata ta, a persoanelor din jur si poate duce la rezultate nedorite. Pentru a preveni astfel de situatii, recomandabil este sa apelezi la ajutorul unui profesionist. Daca nu cunosti un specialist, te vom ajuta noi sa gasesti unul. In acest mod, vei putea savura, in deplina siguranta, calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura