Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat cupa fata Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
V7BNUJ6L-AT
Out Of stock
Descriere
Poti pune stop cautarii tale! Avem solutia pentru problema tehnica pe care o intampini! O bucsa prindere brat cupa Caterpillar 424D de toata isprava, capabila sa-ti ofere performante similare celor ale componentei originale. Va reda functionalitatea bratului tau, ca tu sa-ti poti relua activitatea in cele mai bune conditii. Duce mult si bine, nu-ti fa griji! Se descurca de minune sa faca fata solicitarii intense, caci este o echivalenta ce se ridica la nivelul originalului si are un atu in plus. Pretul foarte accesibil!

Si pentru ca vrem sa-ti fim de un real ajutor in activitatea pe care o desfasori, iti spunem ca la noi poti gasi orice piesa ti-ar trebui cand utilajul tau da semne de oboseala. Iar daca ai dubii cand vine vorba sa alegi, primesti si suport tehnic din partea specialistilor nostri. Suna-ne! Vei economisi resurse importante!

Bucsa prindere brat cupa Caterpillar 424D - pentru un plus de eficienta!
Or fi ele bucsele niste piese banale, de dimensiuni reduse, insa sunt componente de suspensie foarte importante in structura utilajului tau si le intalnesti in multe parti ale acestuia. Contribuie din plin la mentinerea utilajului tau in parametri optimi de functionare. Ele reduc frecarea dintre piesele metalice si amortizeaza vibratiile care apar in timpul manevrelor. Prin actiunea lor, previn uzura componentelor si iti aduc un plus de siguranta in manevrarea utilajului.

Avem ac de cojocul oricarei defectiuni si raspunsuri la intrebarile tale!
Completam oferta noastra de produse destinate intretinerii utilajelor cu o serie de servicii pe care le vei gasi extrem de utile, caci te vor scoate din impas. Ori de cate ori intampini dificultati si nu reusesti sa dai de cap problemei tehnice pe care o intampini, ne gasesti aici, pregatiti sa-ti venim in ajutor! Prin serviciul nostru de consultanta ai acces rapid la toate informatiile relevante in situatia cu care te confrunti. Ne pliem pe nevoile tale si iti oferim cele mai eficiente solutii, limpezindu-ti orice neclaritate ai putea avea. Contacteaza-ne fara sfiala, consultanta este din partea casei!

Livrare
Intelegem perfect urgenta ta de a avea piesa cat mai rapid, ca sa-ti poti relua activitatea. Nu-ti fa griji, iti expediem aceasta bucsa prindere brat cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 424D in doi timpi si trei miscari, o data ce ai plasat comanda online sau telefonic. Curierul ti-o aduce in cel mai scurt timp. Dar ai si posibilitatea de a ridica personal produsul de la sediul nostru de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Montaj
Recomandarea noastra este ca orice interventie tehnica asupra utilajului tau sa fie efectuata intr-un atelier specializat, dar mai ales de catre un profesionist in domeniu. Nu-ti irosi timpul si banii cu mesteri de ocazie. Risti si alte dandanale, poate mult mai grave. Bucsa aceasta se monteaza la prinderea bratului de cupa din fata. O data cu inlocuirea bucselor, pentru a te asigura ca totul va merge struna, iti recomandam sa inlocuiesti cu aceeasi ocazie si simeringurile de etansare a articulatiilor. Si, desigur, sa nu uiti de gresare! Astfel vei prelungi considerabil durata de viata a noilor bucse. La cerere, iti putem asigura interventii tehnice de calitate, punctuale sau complexe, prin mecanicii nostri colaboratori, in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 53mm
Diametru interior 40mm
Inaltime 38mm
Masa - 0,3 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura