Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat cupa fata Caterpillar 414E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 414E
Cod produs
VJKFRSTQ-AT
Out Of stock
Descriere
Cand pui accent pe calitate, treaba merge ca pe roate. Utilajul tau are nevoie de resurse de incredere pentru a putea functiona la capacitate maxima. Iar aceasta bucsa prindere brat cupa Caterpillar 414E de care se pare ca are acum nevoie ii va fi de un real ajutor, iar pentru tine este o alegere nemaipomenita sub raport pret-calitate. Calitatile sale sunt similare celor ale piesei originale, incat nici nu-ti dai seama de diferenta. Poate doar la pret!

Ori de cate ori intampini vreo defectiune, te poti baza pe noi! Avem o sumedenie de piese de schimb impecabile, ce acopera nevoile de intretinere pentru o sumedenie de modele de utilaje. Le avem si pe cele adecvate utilajului tau. Doar da-ne de veste cand dai de o problema tehnica si vom gasi de indata cel mai eficient remediu. Suna-ne!

Bucsa prindere brat cupa Caterpillar 414E - calitate fara cusur!
Fiecare piesa are misiunea sa in structura masinariei tale si nu le poti neglija pe niciunele, de vrei sa mearga treaba struna.  Bucsele sunt componente de suspensie de dimensiuni reduse, ce au un rol esential in reducerea frecarii dintre componentele metalice ale utilajului tau. In plus, amortizeaza vibratiile care apar in timpul manevrelor, contribuind astfel la protectia altor componente ale masinariei tale si chiar la integritatea acesteia. Aduc un plus de siguranta celui care manevreaza utilajul. Bucsa aceasta se monteaza la prinderea bratului cupei din fata a utilajului tau.

Cand esti in impas, la noi gasesti solutia salvatoare!
Prin serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l oferim, vei primi solutii personalizate pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Sau chiar solutii fiabile pentru intretinerea pe termen lung a utilajului tau. Caci de multe ori, ca sa-ti mearga intr-un anume fel sau pentru a preveni diverse probleme, sunt necesare interventii suplimentare pe care poate nu le-ai luat in calcul. N-ai cum sa le stii pe toate, insa ce tine de intretinerea utilajelor consultantii nostri cunosc la perfectie si sunt gata sa-ti impartaseasca informatii pretioase, care te vor ajuta sa-ti cresti randamentul si performantele. Contacteaza-ne, nu te sfii, si vei beneficia de multiplele avantaje pe care ti le oferim! Asa cum spuneam, consultanta este gratis!

Livrare
Stim cat de important este sa ai la timp piesele necesare, dar nu-ti fa griji, vei primi aceasta bucsa prindere brat cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 414E super rapid. Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar noi ti-o expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Orice interventie tehnica are particularitatile sale, pe care un profesionist le cunoaste cel mai bine. Nu te incurca cu surubari de ocazie cand vine vorba de montaj, chiar daca interventia in sine nu ti se pare mare scofala. Un montaj defectuos poate afecta nu doar piesa in cauza, ci si pe cele conexe. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, ti-l putem asigura, in orice colt al tarii te-ai afla!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 53mm
Diametru interior 40mm
Inaltime 38mm
Masa - 0,3 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura